ΤΑ ΚΟΛΠΑ που έκανε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε στην Ελλάδα, δεν περνάνε στους Ιταλούς ΤΟΣΟ ο Μπερλουσκόνι με την Φόρτσα Ιτάλια και τους συμμάχους του της Λέγκας του Βορρά, όσο και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων θα αρχίσουν να κουνάνε μαντίλι στις Βρυξέλλες αν αυτό το μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αλλάξει ριζικά πολιτική και ιδιαίτερα αν δεν εγκαταλείψει τις μονεταριστικές πρακτικές με τα μηδενικά πλεονάσματα.

0
331

Η ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Ευρωπαϊκή Ένωση εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της στην αδύναμη Ελλάδα, στην οποία φόρτωσε τα εφιαλτικά μνημόνια που κατέστρεψαν την οικονομία, οδήγησαν στο ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, εξαθλιώνοντας παράλληλα τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.

ΤΟ πείραμα των Ευρωπαίων τοκογλύφων έγινε εκ του ασφαλούς, γιατί υπολόγισαν ότι μια ενδεχόμενη κατάρρευση της Ελλάδας, δεν συνιστούσε συστημικό κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΤΗ συνέχεια ήρθε το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία που ταρακούνησε τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι οποίοι τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο μιας γενικευμένης κρίσης που προκαλεί όχι η μικρή Ελλάδα, αλλά η μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα που λέγεται Ιταλία.

  • ΕΙΝΑΙ σε όλους γνωστό ότι οι ιταλικές τράπεζες βρίσκονται σε κατάσταση κατάρρευσης, ενώ η οικονομία της χώρας έχει γίνει μη ανταγωνιστική εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής του Βερολίνου, να σωρεύει πλεονάσματα, δημιουργώντας ταυτόχρονα τεράστια ελλείμματα στις χώρες του νότου.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ οικονομία έφτασε να χρηματοδοτεί με μηδενικά επιτόκια, όταν οι χώρες του νότου είναι έρμαιο των τοκογλύφων.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ είναι τι θα κάνει τώρα το Ιερατείο των Βρυξελλών και η Γερμανία όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Ιταλία.

ΤΑ ΚΟΛΠΑ που έκανε η Μέρκελ και ο Σόιμπλε στην Ελλάδα, δεν περνάνε στους Ιταλούς.

ΤΟΣΟ ο Μπερλουσκόνι με την Φόρτσα Ιτάλια και τους συμμάχους του της Λέγκας του Βορρά, όσο και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων θα αρχίσουν να κουνάνε μαντίλι στις Βρυξέλλες αν αυτό το μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αλλάξει ριζικά πολιτική και ιδιαίτερα αν δεν εγκαταλείψει τις μονεταριστικές πρακτικές με τα μηδενικά πλεονάσματα.

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των Ιταλών, όπως κατέγραψε το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιδιώκοντας μια αυτοδύναμη οικονομική και πολιτική πορεία.

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ των Βρυξελλών είναι καταδικασμένο να διαλυθεί και η Γερμανία από κυρίαρχος της Ευρώπης θα καταλήξει και πάλι μόνη και απομονωμένη.

ΑΛΛΩΣΤΕ το Βερολίνο είναι συνηθισμένο να κερδίζει πάντα τις μάχες και στο τέλος να χάνει τον πόλεμο.

Γ.Κουρής|kontranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here