Γ.Μπουλούτ(σύμβουλος του Ερντογάν): Θα χτυπήσουμε μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ όποιο σκάφος κάνει έρευνες! Ελληνική και Κυπριακή κυβέρνηση παρακολουθούν αμήχανα και σιωπηλά τις πολεμικές κινήσεις της Τουρκίας

0
164

Σε σαφή προειδοποίηση ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα δώσει εντολή στα τουρκικά πολεμικά πλοία να χτυπήσουν οποιοδήποτε σκάφος επιχειρήσει να κάνει έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ, προχώρησε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης TRT ανέφερε ότι “η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν το αφήνει να πάει”.

η τουρκια καταργει στην πραξη την κυπριακη δημοκρατια και γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων τησ αναστασιαδη,τσιπρα και ε.ε. που παρακολουθουν…χαμογελωντασ

“Βλέπετε το θράσος; Οι Ελληνοκύπριοι τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό”, ανέφερε.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here