Απίστευτο και όμως…αληθινό: Με μήνυμα(sms) στο κινητό η παραίτηση του υπουργού Οικονομίας! Νεα πολιτικά ήθη και εθιμα με την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - "έχεις μνμ στο...κινητό"!

0
209

Με ένα συνηθισμένο SMS (όπως κάνει ας πούμε μια…ερωμένη στον φίλο της που τον…χωρίζει)υπέβαλε την παραίτησή του από υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στον Πρωθυπουργό ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος», μετά την αποπομπή από την κυβέρνηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου επειδή εισέπραττε μηνιαίο επίδομα για να νοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ένα μήνυμα από τον κ. Παπαδημητρίου:

«Καλησπέρα Αλέξη. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολη η παραμονή μου στην Κυβέρνηση. Γι’ αυτό σου δίνω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα».

Η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν, κατά το ρεπορτάζ, άμεση:

«Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για όσα έκανες».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here