«Στάση αναμονής,διαφοροποίησης και…προειδοποιήσεις» απο τον Δ.Αβραμόπουλο

0
123

Οποιος είδε (και άκουσε) στις…1 με 2 τα ξημερώματα(!) – τότε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ προέβαλλε την συγκεκριμένη εκπομπή – την συνέντευξη του πρώην υπουργού και νυν επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ Δ.Αβραμόπουλου για το σκάνδαλο Novartis και την δική του “εμπλοκή” θα αντιλήφθηκε τα εξης(καθώς θα είναι ο μόνος που δεν θα μιλήσει στη βουλή αλλά θα είναι στη Ν.Υόρκη για διάφορες συναντήσεις μεταξύ των οποίων και με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ). Εκτός απο το οτι θα παραμείνει στην “κομισιόν” και το χαρτοφυλάκιο του μέχρι το τέλος της θητείας του και δεν θα παραιτηθεί,όπως και να εξελιχθεί η υπόθεση Novartis σε σχέση με το πρόσωπο του.

1ον Μίλησε για σκευωρία και για “καθάρματα” που θα λογοδοτήσουν εκείνα (στο τέλος) στην δικαιοσύνη – αλλά απέφυγε “όπως ο διάβολος το λιβάνι” να ονοματίσιε τους ενδεχόμενους…(πολιτικούς ή άλλους) σκευωρούς. Εκανε αναφορά για σκοτεινά δωμάτια και σκοτεινά πρόσωπα(και “κουκουλοφόρους”). Και οτι είναι πολύ υπερήφανος για την θητεία του στο υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα για τις δυο υποθέσεις που του αποδίδονται.

2ον Είπε οτι σε όλη την πολιτική και δημόσια σταδιοδρομία του δεν χρηματίσθηκε ποτέ – και δίνει εξουσιοδότηση για ενδελεχή έρευνα σε βάρος του σε κάθε αρμόδια αρχή και υπηρεσία – αλλά εαν κάποιοι απο τους συνεργάτες του “λαδώθηκαν” τότε “να πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα”.

3ον Διαφοροποιήθηκε απο την ηγεσία της ΝΔ στον χειρισμό της υπόθεσης και είπε πολλές φορές ότι όλες οι αποφάσεις του για τα εμβόλια κ.α. στο υπουργείο Υγείας ήταν σε γνώση του τότε Πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή και εκείνος έδωσε τις σχετικές εντολές.

Στο δια ταύτα ο Δ.Αβραμόπουλος εμφανίζεται να αναμένει κάποια…εξαίρεση του απο τα αναμενόμενα στοιχεία περι την Novartis,όσον αφορά τον ίδιο. Και ανάλογα θα πράξει,στην συνέχεια…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here