«Ο Θεός να βάλει το χέρι του» με τους εθνομηδενιστές (και καιροσκόπους) που μπλέξαμε….

0
231

Μπλέξαμε με εθνομηδενιστές,μοιραίους και δειλούς που παριστάνουν την “ηγεσία” με ελληνικές ταυτότητες και χρησιμοποιούν και τα εθνικά μας θέματα για τις “καρέκλες τους”(τρομάρα τους…). Είναι τραγικό να λέει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας οτι δεν μπορεί να φανταστεί οτι δεν θα εκχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας με το απίστευτο ευφυολόγημα επιπέδου καφενείου των Σκοπίων οτι δήθεν η χώρα μας έχει αναγνωρίσει στο γράμμα “Μ” την λέξη ή τον όρο μακεδονία ή παλαιαότερα στα πλαίσια της Γιουγκοσλαβίας. Οπως πριν είχε πει πρώτος και καλλύτερος οτι οι σκοπιανοί δεν μπορούν να μονοπωλούν τον…Μεγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία. Τέτοιες ανθελληνικές θέσεις και σκέψεις μόνο το σύστημα Σόρος έχει τολμήσει να ψελλίσει – για τους δικούς του ανθελληνικούς λόγους – ούτε καν οι ίδιοι οι σκοπιανοί(πλην του “παιδιού” του Σόρος του μισέλληνα Γκρουέφσκι,δηλαδή ονόματος Γρόϊος – παιδί κομμουνιστή απο την Μακεδονία μας που πέρασε μετά τον εμφύλιο στην τότε Γιουγκοσλαβία για να σωθεί και μισεί τον πατέρα του επειδή άφησε την μητέρα του).

Εθνομηδενιστικές “θέσεις και απόψεις” εναντίον της Ελλάδας,της Ιστορίας,του Πολιτισμού της απο το Pay RoLL του συστήματος Σόρος,Κλίντον κ.α. – όπως αυτές του τραγικού και θλιβερού απο κάθε άποψη τύπου που παριστάνει τον δήμαρχος στην Θεσσαλονίκη(ας ελπίσουμε ο λαός της Θεσσαλονίκης να τον αναγκάσει να παραιτηθεί αμέσως…).

Μια κυβέρνηση που έχει ΑΠΕΝΑΝΤΙ της σύσσωμο τον Ελληνικό λαό,που μπορεί άραγε να πάει και για πόσο; Και πόσο πραγματικά δέσμια των ξένων εξαρτήσεων της τελικά είναι(με ανομολόγητες μυστικές συμφωνίες και συμφέροντα).

Στη δε περίττωση της Τουρκίας,τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς. Ο θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του και να απαλλαγεί ο τόπος μας απο αυτή την θλιβερή και ανύπαρκτη μειοψηφία των εθνομηδενιστών (και οχι μόνο) που κατέλαβε με πολιτική απάτη(και την βοήθεια των ξένων κατακτητών) την κυβέρνηση της χώρας. Ας ελπίσουημε χωρίς να χάσουμε και έδαφος…

Κώστας Χρονόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here