Πρώτη διαγραφή “καραμανλικού” στη ΝΔ απο τον Κυρ.Μητσοτάκη (για τα “μάτια” του Αδωνη) Ο σφοδρός πολιτικός έρωτας των "καραμανλικών" με την "παρέα Τσίπρα"(Παυλόπουλος,Παπαγγελόπουλος κ.α.) μάλλον θα οδηγήσει σε αρκετές ακόμη διαγραφές - έπεται του βουλευτή Βλάχου - μεγάλος εκνευρισμός στους υπο κατηγορία πολιτικούς της ΝΔ - Αντώναρος:Ακυρη η διαγραφή μου απο τον Μητσοτάκη!

0
136

Εκτός Nέας Δημοκρατίας τίθεται με απόφαση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες, με τις οποίες ζητούσε την απομάκρυνση του Αδωνι Γεωργιάδη λόγω εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Πηγές της ΝΔ έλεγαν ότι όπως έχει εξ’ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες.

Με αυτό το δεδομένο, συνέχιζαν, «είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντώναρος στις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Γεωργιάδη κάνοντας λόγο για «σεξιστή εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενο (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτό αντιπρόεδρο»,  ο οποίος μάλιστα «αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

*Οι αναρτήσεις των τελευταίων ημερών του Ευάγγελου Αντώναρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στάθηκαν η αφορμή για τη διαγραφή του πρώην βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή το σκάνδαλο της υπόθεσης Novartis, ο κ. Αντώναρος είχε εξαπολύσει ανοιχτά επίθεση στον κ. Αδ. Γεωργιάδη κατηγορώντας τον ότι με την συμπεριφορά του «λεκιάζει» την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης, ενώ τον χαρακτήρισε «σεξιστή» και «τσίρκολο».

Η σημερινή ανάρτηση του κ. Αντώναρου έχει ως εξής:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους… Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Νωρίτερα, την Παρασκευή ο κ. Αντώναρος προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση φωτογραφίζοντας τον κ. Γεωργιάδη, χωρίς ωστόσο να τον ονοματίσει, ζητώντας παράλληλα την αποπομπή του.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του. Ακόμη κι αν γίνεται “τσίρκολο”, όπως λέγανε οι παλιότεροι. Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του. Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό. Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει. Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο — ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη. Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρις χασιμο χρόνου».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here