Η θα δούμε τις αποδείξεις για το «σκάνδαλο του αιώνα» ή θα έχει καταλυθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα ...και στη μια και στην άλλη περίπτωση θα έχουμε "σωρεία κατηγορουμένων, με βαρύτατο κατηγορητήριο"

0
340

Καθαρές κουβέντες: Η οι αμερικανοί έχουν δώσει (ή θα δώσουν) τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τα όσα “μυθιστορηματικά” περιέχονται στην δικογραφία και όλοι θα πάνε στη φυλακή (καμμιά 4.000 νοματαίοι μαζί με όσους αναφέρονται στην δικογραφία) ή ΔΕΝ θα δούμε ΚΑΝΕΝΑ σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο(φωτογραφίες,βίντεο,θυρίδες,λογαριασμούς,τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές συνομιλίες κλπ για τις δωροδοκίες) οπότε θα έχουμε ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Δημοκρατικού πολιτεύματος με το στήσιμο και την σκευωρία τότε της υπόθεσης και οι μετέχοντες θα δικαστούν όπως οι χουνταίοι μετά την πτώση της το 1974. Τίποτε ενδιάμεσο δεν υπάρχει,ούτε και μπορεί να υπάρξει.

Και όλα αυτά το πολύ μέσα σε ένα τρίμηνο – δεν έχει παραπέρα(για να δούμε τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του κατηγορητηρίου ή το στήσιμο της). Η θα επιβεβαιωθεί και θα αποδειχθεί η δικογραφία ή όσοι την έστησαν θα δικαστούν για κατάλυση του πολιτεύματος(γιατι περι αυτού θα πρόκειται,σε αυτή την περίπτωση). Είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση, ο λαός θέλει να γνωρίζει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί είναι το μόνιμο θύμα και είναι αυτός που ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΙΜΑ πληρώνει ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ τα κλεφτρόνια και τους φασίστες κάθε ειδους.

Συμψηφισμοί (όπως λέει ο λαός μας “μεταξύ απατεώνων και κλεφτών…συναδελφική αλληλεγγύη”) δεν μπορούν να υπάρξουν,πλέον. Η “σφαίρα” έφυγε απο το πιστόλι και δεν μπορεί ούτε να σταματήσει,ούτε και να γυρίσει πίσω…ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Είτε έτσι,είτε αλλιώς.

Το σκάνδαλο είναι ΥΠΑΡΚΤΟ και ΔΕΔΟΜΕΝΟ,όπως και οι μίζες(παρα πολύ περισσότερες απο όσες ενδεχομένως αφήνει να εννοηθεί η δικογραφία). Και το αφήγημα των μαρτύρων εξαιρετικά κατατοπιστικό και πειστικό,ενδεχομένως. Μονο που κατηγορίες,κατηγορούμενοι και δικες υπάρχουν και γίνονται μονο ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις. Διαφορετικά αλλάζουμε τα ονόματα και έχουμε ενα εξαιρετικό μυθιστόρημα. Αποδείξεις για όσους “καίνε”,διαφορετικά θα καούν οι ίδιοι…

Παντελής Θαλασσόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here