Ιστορική ομιλία-γροθιά μπροστά σε 1,5 εκατομμύριο πολίτες, αλλά και όλον τον Ελληνισμό Μας κυβερνούν οι εθνομηδενιστές,μια μειοψηφία που καταστρέφει την χώρα

0
506

Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Ενάμιση εκατομμύριο ΕΛΛΗΝΕΣ στο Σύνταγμα της Αθήνας και σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι απο την τηλεόραση τους (σε όλο τον κόσμο) με βαθιά συγκίνηση και “κομμένη την ανάσα” παρακολούθησαν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομιλία του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη – αλλά και παγκόσμιας πολιτικής ιστορικής προσωπικότητας για δεκαετίες –  που με σφρίγος νεολαίου, “άλλαξε την ιστορία”(όπως του φώναζε ο κόσμος) διατρανώνοντας με στεντόρεια φωνή: Η μακεδονία ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ και θα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ηταν μια πολύ σκληρή ομιλία για τους “εθνομηδενιστές” που συγκυβερνούν εδώ και τρία χρόνια “καταστρέφοντας την χώρα” – όπως είπε ο Μίκης. Μια ομιλία-σταθμός που θα τους συνοδεύει εσαεί στην ιστορία αφού τους χαρακτήρισε ως “αριστερόστροφη φασιστικής νοοτροπίας μειοψήφια”.

Ηταν μια ομιλία-γροθιά για τις κάθε λογής μαριονέτες που παριστάνουν την “πολιτική ή καθηγητική ηγεσία”  και παράλληλα υπήρξε και ενα μεγάλο μήνυμα αφύπνισης του Ελληνισμού. Σε κάθε περίπτωση τα όποια σχέδια απο τους σπόνσορες των σκοπιανών για ακρωτηριασμό της χώρας(με συνέργειες εκ των έσω),δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Κυρίαρχος είναι ο Λαός και αυτός μίλησε(κόντρα και απέναντι στους παρακρατικούς και τα εμετικά σχέδια εκφοβισμού αλλά και παρεμπόδισης έκφρασης των πολιτών).

Στην ουσία ο κόσμος αυτός είπε στους κυβερνώντες και τους “παραδίπλα τους”: Εμείς είμαστε Ελληνες. Εσεις;

Ακούστε την συγκλονιστική-ιστορική ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here