Στα “τάρταρα” το υπο δημιουργία “Κίνημα Αλλαγής” Αλλαζονεία και απόλυτη περιφρόνηση στους 220.000 που πήγαν να ψηφίσουν ελπίζοντας σε απαλλαγή απο τους "τσιπροκαμμένους" με φορέα που θα ευφορούνταν τουλάχιστον απο τον Ελληνισμό - "Δεν χρειαζόμαστε άλλες μαριονέτες" λένε οργισμένοι οι πολίτες

0
289

Δεν είναι απλά τραγικό,είναι ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό που έκαναν η ΦΩΦΗ Γεννηματα(κόρη του αίμνηστου Γιωργου Γεννηματά),ο Σταύρος Θεοδωράκης(ενα παιδί που έγινε δημοσιογράφος και πολιτικός προερχόμενος απο φτωχικές γειτονιές),ο γνωστός Γιωργάκης κ.α. που παρέσυραν σε ανθελληνικές και ιταμές “θέσεις” το υπο δημιουργία “Κίνημα Αλλαγής” σε σχέση με το σκοπιανό πρόβλημα,που αντιμετωπίζει απο το 1945 και εντεύθεν ο ελληνισμός(και κυρίως απο το 1991 όταν η Γερμανία με το ΝΑΤΟ του Μ.Κλίντον διέλυσαν την ενιαία Γιουγκοσλαβία).

Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ απέναντι στις ελπίδες ενός δημοκρατικού λαού που πίστεψε οτι το υπο δημιουργία “Κίνημα” δεν θα ήταν ενα συνακολούθημα της εγκληματικής παρέας Τσίπρα και οτι ΔΕΝ θα είχαν  – στην ουσία – τα ΙΔΙΑ αφεντικά και πάτρωνες(δηλαδή το ανθελληνικό σύστημα των Κλίντον,του Σόρος και του βαθέος γερμανικού κράτους,που είναι διαχρονικά “ναζιστικής υφής και νοοτροπίας”).

Είναι τραγικό να γίνονται “παρακολούθημα” των θλιβερών “γερμανοτσολιάδων” Σημίτη-Βενιζέλου που ο λαός έριξε στα…τάρταρα του τίποτα και δεν θέλει να ξανακούσει κουβέντα για αυτούς. Το υπο δημιουργία “Κίνημα” που πήγαν 220.000 πολίτες να δώσουν “ψήφο” δεν είναι για τα…παλιά τους τα παπούτσια(όπως το φαντάζονται μέχρι τώρα),ούτε για να φτιάξουν το μαγαζάκι του Κλίντον,του Σόρος και των άλλων ανθελλήνων λυμεώνων(ΑΥΤΟΙ κάνανε κυβέρνηση τους “τσιπροκαμμένους” αφού τα είχαν συμφωνήσει όλα απο πριν). «Καλά κάνουν» οι εχθροί των Ελλήνων και αποκαλύπτονται “καρφώνοντας” και τους εγχώριους υπαλλήλους τους.

Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν ενα υπερήφανο πατριωτικό κίνημα του ΛΑΟΥ και ο ιδρυτής του ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ για το συγκεκριμένο θέμα – γι αυτό έβαλε τον μακαρίτη Ρ.Χόλμπρουκ ως αρμόδιο υπουργό των ΗΠΑ να ανακοινώσει έξω απο το σπίτι του την λεγόμενη “ενδιάμεση συμφωνία” μετά το εμπάργκο που επέβαλε στο γειτονικό αυτό “μόρφωμα” – να αλλάξουν σύνταγμα,να αφήσουν στην θέση του το αστέρι της Βεργίνας(αλλάζοντας σημαία) και να βρούν ένα ονομα που δεν θα περιέχει ούτε την…μυρωδιά απο την λέξη “μακεδονία”. Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την λύση που είχε δρομολογήσει γιατί τον πρόλαβε ο…Σημίτης και ο θάνατος. Παρά την ρητή και κατηγορηματική εντολή του το ΠΑΣΟΚ να ΜΗΝ περασει στα χέρια του “γερμανού” Σημίτη,οι άνθρωποι που το εμπιστεύτηκε τον πρόδωσαν και τον πούλησαν ωμά και στυγνά (ακόμη και ο ίδιος ο γιός του) “για μια καρέκλα εξουσίας”(γνωστά όλα αυτά).

ΔΕΝ εχουν το δικαίωμα Φώφη,Γιωργάκης,Σταυράκης και τα άλλα παιδιά να πουλήσουν τους 220.000 ψηφοφόρους – που απο την επομένη της ψηφοφορίας δείχνουν να τους έχουν γραμμένους κανονικά. ΣΗΜΑΣΙΑ δεν τους δίνουν στο παραμικρό…ΕΑΝ ήθελαν να πάνε στην “συμμορία που κυβερνά” δεν χρειάζονταν καμμιά Φώφη,Γιωργάκη ,Σταυράκη ή Οδυσσέα για να πάνε. Ξέρουν τον δρόμο και μόνοι τους…Τους ψήφισαν για να τους ΔΙΩΞΟΥΝ οριστικά και αμετάκλητα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας όπου και ανήκουν….

Οι ανθελληνικές θέσεις που πήραν στην ουσία σηματοδοτούν το ΤΕΛΟΣ του όποιου εγχειρήματος (πριν καν αυτό ξεκινήσει) και είναι προφανές οτι στις εκλογές ΔΕΝ θα βρούνε ούτε την ψήφο τους – εαν βρούνε υποψηφίους πάνω απο τη Λάρισα ή ακόμη και στην…Κρήτη(πλην των γνωστών καρεκλοκένταυρων…). Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει άλλες μαριονέτες των ξένων.Αρκεί αυτές που ψήφισε 2-3 φορές και μας κυβερνούν. Χόρτασε…Και σιχάθηκε τους Σημίτη-Βενιζέλο…

Ούτως ή άλλως ετοιμάζουν ενα συνέδριο για “συγγενείς,φίλους,κολλητούς και διάφορους τυχάρπαστους”. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για να ενημερώσουν ή να συμμετέχουν οι 220.000 που πήγαν να ψηφίσουν. Τόση αλλαζονεία και περιφρόνηση στον κόσμο αυτό. ΝΤΡΟΠΗ σας ρε….

Οι ανθελληνικές θέσεις των υπαλλήλων των Κλίντον,Σόρος κ.α. και του βαθέος “ναζιστικού κράτους” της ΕΕ που πήραν ως “μαριονέτες”, τους κατατάσουν μαζί με τους “τσιπροκαμμένους”. Καμμία σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Θα το αντιληφθούν πολύ καλά προσεχώς…

ΥΓ: Το οτι πρέπει να λυθεί το “σκοπιανό” κανείς δεν εχει αντίρρηση(όλοι το θέλουν). Μέσα σε ενα λεπτό λύνεται. Εαν οι σλαβοαλβανογυφτοσκοπιανοί(γιατί περι αυτού πρόκειται) υιοθετήσουν μια ονομασία που δεν θα έχει καμμία σχέση με την μακεδονία,τον Αριστοτέλη,τον Μεγα Αλέξανδρο και τον Ελληνισμό. Το οτι το 1945 ο Τίτο (με το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές που έφυγαν απο τον εμφύλιο της Ελλάδας) δημιούργησε αυτόν τον μύθο “για να φτάσει στο αιγαίο” είναι πασίγνωστα – και τα εχει εξιστορήσει ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΑ για κάθε έναν που διαθέτει δυο δράμια μυαλό και δεν είναι πράκτορας άλλων συμφερόντων, ο Μίκης Θεοδωράκης(και θα τα ξαναπεί την Κυριακή). Και το τι έγινε απο το 1991 και μετά με την Γερμανία,τον Κλίντον,τον Σόρος κ.α. είναι περίπου γνωστά…αλλά καθαρά επίσης.

ΥΓ2. Είναι κρίμα να ΜΗΝ υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ πατριώτης ή μια μη “μαριονέτα” στο υπο δημιουργία “κίνημα αλλαγής”,όπως αυτό εμφανίζεται σήμερα. Είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Θανάσης Παπαδόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here