«Το όνομα μας είναι η ψυχή μας» – Τριγμοί και οργή στο υπο δημιουργία “Κίνημα Αλλαγής” «Στον αέρα» Φώφη,Σταύρος και ΓΑΠ ενόψει ιδρυτικού συνεδρίου

0
498

Σοβαρός προβληματισμός αναπτύσσεται στο υπο δημιουργία κόμμα με το προσωρινό όνομα “Κίνημα Αλλαγής” απο τις ανιστόρητες και αντιπατριωτικές- στην ουσία – “θέσεις” που εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ για το “σκοπιανό” καθώς και το Ποτάμι(το οποίο επίσης μετέχει στο εν λόγω εγχείρημα).

Οι θέσεις Γεννηματά-Θεοδωράκη αντιστρατεύονται ευθέως τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ(όπως αυτές εκφράσθηκαν με απόλυτη καθαρότητα και σαφήνεια πολλές φορές απο τον ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου – μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο για του λόγου το αληθές) καθώς και την ΜΟΝΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ απόφαση πολιτικών αρχηγών που ελήφθη υπο την προεδρία του αείμνηστου Προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Καραμανλή. Τα φληναφήματα περι Βουκουρεστίου 2008 δεν υφίστανται,καθώς ήταν μια ιδέα της Ντόρας Μπακογιάννη και μόνο, που απέρριψε ο Κώστα Καραμανλής, γι αυτό άλλωστε και δεν υπήρξε η παραμικρή συμφωνία και τα Σκόπια δεν εντάχθηκαν,τότε,στο ΝΑΤΟ(ούτε και πρόκειται ποτέ να ενταχθούν,όπως είπε πριν λίγες ημέρες ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γ.Στόλντεμπεργκ εαν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει).

Οι θέσεις Γεννηματά-Θεοδωράκη είναι καθαρό προϊόν του “συστήματος Τ.Σόρος” που στην ουσία είναι και ο “ιδιοκτήτης” της συγκεκριμένης περιοχής,όταν το ανθελληνικό σύστημα των Κλίντον του το παραχώρησε(καθώς διέλυσε με τους βομαβαρδισμ ούς του ΝΑΤΟ την ενιαία Γιουγκοσλαβία). Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε γιατί το δημιούργησε ο Τίτο(το αποκάλυψε μια χαρά ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης μας,τότε επίλεκτο στέλεχος του κομμουνισμού,Μίκης Θεοδωράκης,όπως και τι έγινε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αργότερα,του οποίου συνέχεια είναι η Ντόρα σε αυτή την “γραμμή”) και γιατί οι Κλίντον-Σόρος “αγόρασαν” την περιοχή προκειμένου να ιδρύσουν ενα νέο κράτος στην ευρώπη με πρωτεύουσα την…Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς για τα σχέδια τους οι Μπους τους το ακύρωσαν αλλά και οι Α.Παπανδρέου,Κ.Καραμανλής,Α.Σαμαράς…όπως αργότερα και ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος(όταν το ξαναπροσπάθησε ο “γερμανός” Σημίτης).

Οι ανιστόρητες,αντιπατριωτικές και για την Γεννηματά προσβλητικές για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ θέσεις τους δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα στην ίδρυση του νέου κόμματος και είναι άγνωστο εαν καν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί εαν δεν αλλάξουν άρδην θέση. Οι ΓΑΠ και Σημίτης είναι “καμμένα χαρτιά” στη συνείδηση του ελληνικού λαού(φυσικά ο μεν διατηρεί τις άριστες σχέσεις του με τους Κλίντον-Σόρος και ο έτερος με τους Γερμανούς). Και η συμπόρευση με την “ομάδα Τσίπρα” προκαλεί αλλεργία στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον σε όσους πήγαν να ψηφίσουν για την ίδρυση του νέου φορέα.

Ηδη αναπτύσσονται “φυγόκεντρες τάσεις και αποσχιστικές δυνάμεις” εαν συνεχίσουν ΓΑΠ,Σημίτης,Φώφη και Σταύρος να βρίσκονται απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα στο άρμα Τσίπρα-Κλίντον-Σόρος-Γερμανίας…ειδικά σε τόσο ευαισθητα για τον Ελληνα θέματα. Η Ευα Καϊλή,ο Νίκος Ανδρουλάκης,ο Γιώργος Καμίνης αλλά και πολλοί άλλοι συζητούν το ενδεχόμενο “ρήξης” με την Φώφη Γεννηματά απο το συνέδριο ακόμη, η οποία φαίνεται να αποφασίζει “ως ελέω θεού βασίλισσα” προκαταλαμβάνοντας τους συνέδρους,με τις…απόψεις της είτε για το ονομα του νέου φορέα,είτε για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν την πατρίδα μας…Οπως λένε “λάθος όνειρο είδαν Φώφη,Σταύρος και ΓΑΠ εαν νομίζουν οτι θα πάνε να φτιάξουμε ενα ακόμη χειρότερο κόμμα ααν το ΠΑΣΟΚ που βούλιαξαν και εξαϋλωσαν…ο κόσμος θέλει να απαλλαγεί απο την παρέα Τσίπρα μια και καλή,όχι να δημιουργήσει μια άλλη παρόμοια…”.

Προς το παρόν οι ζυμώσεις “βράζουν” και…αναμένουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here