Μ.Μπαρντό: «Είναι υποκρίτριες, γελοίες και αδιάφορες» οι δήθεν “παρενοχλούμενες”… Οι Gay και διάφορες "περίεργες δυνάμεις" χρησιμοποιούν την μωροφιλοδοξία ορισμένων, για να χτυπήσουν το θεσμό της Οικογένειας

0
285

Σε μια έντονα θαρραλέα,πολύ “γυναικεία” και καθόλου υποκριτική τοποθέτηση προχώρησε η θρυλική Γαλλίδα καλλονή Μπριζίτ Μπαρντό, χαρακτήριζοντας «υποκρίτριες» τις γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ που απαρτίζουν το κίνημα #MeToo, το οποίο καλεί τις συναδέλφους τους να καταγγείλουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν βιώσει.

Η τοποθέτηση της βετεράνου ηθοποιού έρχεται να προστεθεί με μεγαλύτερο δυναμισμό στο κείμενο που υπέγραψαν πριν λίγες ημέρες 100 σημαντικές γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους στη Γαλλία, μεταξύ των οποίων και η Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, το οποίο μιλούσε απερίφραστα για «εκστρατεία καταδόσεων» και ακραίο «πουριτανισμό» εκ μέρους των διαμαρτυρόμενων γυναικών – αλλά στην ουσία απο τους gay και διάφορους σκοτεινούς μισαλλόδοξους κύκλους που επιδιώκουν την καταστροφή της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, η Γαλλίδα ηθοποιός ερωτήθηκε τι πιστεύει για τις ηθοποιούς που καταγγέλουν τον εκτεταμένο χαρακτήρα των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης στην κινηματογραφική βιομηχανία. «Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι υποκρίτριες, γελοίες και αδιάφορες», σημείωσε χαρακτηριστικά η 83χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές ηθοποιοί που φλερτάρουν με τους παραγωγούς, ώστε να πάρουν έναν ρόλο».

Επίσης, ανέφερε ότι συχνά υπάρχει από πίσω δίψα για δημοσιότητα, τονίζοντας ότι «για να γίνει ντόρος για αυτές, αναφέρουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης». «Στη πραγματικότητα, αντί αυτό να της ωφελεί, τους κάνει κακό», συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η Μπαρντό δήλωσε ότι απολάμβανε την προσοχή που έπαιρνε, όταν ήταν νεότερη και δούλευε στην κινηματογραφική βιομηχανία. «Εγώ δεν υπήρξα ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μου άρεσε όταν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη ή ότι έχω ωραία πίσω όψη», ανέφερε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας «ωραία» τέτοιου είδους κομπλιμέντα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here