Ντροπή! Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο στηρίζεται σε αμφίβολης αξιοπιστίας στοιχεία του τουρκικού καθεστώτος, εμφανίζεται, ίσως, πιο εκδικητικό για τους ”8” από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Erdogan, εξευτελίζοντας όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Erdogan, αλλά και εκθέτοντας την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης.

0
225

Του Παναγιώτη Λαφαζάνη,Γ.Γ. της ΛΑΕ

Ακόμα και ο ίδιος ο Erdogan να συνέτασσε το κυβερνητικό υπόμνημα Γιάννη Μουζάλα για την ακύρωση του ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή για τον Τούρκο αξιωματικό, μάλλον θα ήταν λιγότερο επιθετικός ενάντια στους «8» Τούρκους αξιωματικούς και λιγότερο κατηγορηματικός για την ενεργή συμμετοχή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.

Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο στηρίζεται σε αμφίβολης αξιοπιστίας στοιχεία του τουρκικού καθεστώτος, εμφανίζεται, ίσως, πιο εκδικητικό για τους ”8” από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Erdogan, εξευτελίζοντας όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Erdogan, αλλά και εκθέτοντας την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης.

Ακόμα χειρότερα, ο Γ. Μουζάλας, διασυρόμενος και προσωπικά, ισχυρίζεται στο υπόμνημα του ότι η ακύρωση της απόφασης για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό είναι ‘‘επιβεβλημένη για λόγους (άκουσον-άκουσον) δημοσίου συμφέροντος, εθνικής ασφάλειας και δημόσιας τάξης” (!), ενστερνιζόμενος, σχεδόν, πλήρως την ανόητη τρομοκρατία Cavusoglu, που προσφάτως ισχυρίστηκε πως αν δεν δοθεί άσυλο στους ”8”, σε λίγο δεν θα υπάρχει και η ίδια η χώρα μας.

Δυστυχώς, αν κάπου υπάρχουν όρια στην υποτέλεια κ αι την δουλοφροσύνη, τείνουν πλέον να ξεπεραστούν από την κυβέρνηση. Ντροπή!.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here