Το “Κίνημα Αλλαγής” και το σκοπιανό Φώφη και Σταύρος δεν δικαιούνται δια να ομιλούν εκ μέρους του - οι απόψεις και η γνώμη τους θα κριθούν

0
242

Η Φώφη Γεννηματά ως ΠΑΣΟΚ και ο Σ.Θεοδωράκης ως “Ποτάμι” μπορούν να έχουν όποια θέση κομματική η προσωπική θέλουν για το “σκοπιανό” και άλλωστε θα κριθούν απο τον ελληνικό λαό,γι αυτό(όπως όλοι). Αυτό το οποίο ΔΕΝ μπορούν να έχουν ή να κάνουν είναι να δεσμεύουν το υπο ίδρυση κόμμα που το ονόμασαν – πάλι αυθαίρετα – «Κίνημα Αλλαγής»(αλλά επειδή το όνομα ενος κόμματος δεν έχει και τόση σημασία,άλλωστε το ΠΑΣΟΚ ως “κίνημα αλλαγής” έχει κατοχυρωθεί στη συνείδηση του κόσμου επι εποχής Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή ήταν ένας αρχικός αιφνιδιασμός σε ενα “σώμα” που δεν υφίσταται ακόμη,ας πούμε οτι…πέρασε και για “τεχνικούς λόγους”- αν και θα κριθεί και αυτό στο συνέδριο).

Ομως τα εθνικά θέματα και ειδικά το πρόβλημα που υπάρχει με την περιοχή των Σκοπίων,είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφορά την γνώμη ή τις απόψεις του Σταύρου και της Φώφης ή μιας παρέας τους. Και σε καμμία περίπτωση το νέο υπο ίδρυση κόμμα.

Δυστυχώς το σημερινό ΠΑΣΟΚ προσπαθει να καπελώσει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με απαράδεκτες αντεθνικές θέσεις και απόψεις. Ετσι,δεν θα πάει,πουθενά…- Ο γεωγραφικός προσδιορισμός σε μια ενιαια λεξη εναντι όλων,είναι μια “δημοσιογραφικο-πολιτική κατασκευή” ετών,η πιο κοντινή στην Ελλάδα,μεταξύ εκείνων που έχουν αποφασίσει “δια ίδιον συμφέρον” – ο καθένας και η καθεμία,έχει τους λόγους του…που πάντως δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Καλά θα κάνουν λοιπόν μέχρι να τελειώσει το συνέδριο να μιλάνε μόνο ως “ΠΑΣΟΚ ή Δημοκρατική Συμπαράταξη” και αντίστοιχα “Ποτάμι” και ΟΧΙ ως “Κίνημα Αλλαγής”. Γιατί που γνωρίζει άραγε η Φώφη οτι εαν κατέβει στο συνέδριο με εθνικές θέσεις που θα κριθούν ως “αντεθνικές” στο σκοπιανό δεν θα τεθεί αίτημα-ψηφοφορία καθαίρεσης της στο ιδρυτικό συνέδριο; Θέλει άραγε να τινάξει το κόμμα “στον άερα” πριν καν αυτό δημιουργηθεί; Και πριν καν ακόμη οι Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς παρουσιάσουν την δική τους ΕΝΙΑΙΑ θέση στη βουλή; (εαν φυσικά υπάρξει ποτέ μια τέτοια).

Τόση εθελόδουλη πρεμούρα “χρήσιμων ηλίθιων” επειδή το λέει ο…Τράμπ ή οι…Γερμανοί; Οι ΗΠΑ πάντα έλεγαν “να κλείσει το θέμα” και ο Τ.Σόρος – με τους ομοίους του αλλά και το Βατικανό- έχουν ρίξει “ενα σκασμό λεφτά” στο κρατίδιο αυτό “για λόγους” που όλοι γνωρίζουμε(σε κάθε περίπτωση ανθελληνικούς).

Πρέπει να είναι κανείς τυφλά ανιστόρητος ή επιεικώς “πουλημένος” στα συμφέροντα “τύπου Σόρος” για να σκύβει την μέση του,στις προσταγές τους.

Εαν οι Τσίπρας-Καμμένος ερωτευμένοι παράφορα με την εξουσία θέλουν να φανούν “χρήσιμοι” και σε αυτό – έχοντας κάνει μυστικά παζάρια προηγουμένως – το υπο ίδρυση “Κίνημα Αλλαγής” τι δουλειά έχει μαζί τους;

Το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Θα πρέπει να τους πολεμήσει με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο και να τους ξεσκεπάσει στον ελληνικό λαό,ακολουθώντας μια καθαρά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ γραμμή-πολιτική όπως άλλωστε χάραξε και εφάρμοσε ως Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Παπανδρέου απο το 1991που ανέκυψε ως πρόβλημα και μέχρι όσο έζησε(ο θλιβερός Σημίτης,μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, προσπάθησε να νοθεύσει αυτή την πολιτική,αλλά τον σταμάτησε ο αγέρωγος αρχιεπίσκοπος μακαριστός Χριστόδουλος,που το πλήρωσε βέβαια στη συνέχεια με…καρκινο).

Το ΠΑΣΟΚ έχει ΘΕΣΗ. Αυτή που χάραξε το 1992-4 ο Ανδρέας Παπανδρέου. Και εν πάσει περιπτώσει το υπο ίδρυση “Κίνημα Αλλαγής” θα αποκτήσει θέση στο ιδρυτικό του συνέδριο. Μέχρι τότε ΚΑΝΕΙΣ απολύτως δεν δικαιουται να ομιλεί εξ ονόματος του. Σε διαφορετική περίπτωση ναρκοθετούν το μέλλον του…

iR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here