Αλλο να θέλεις και άλλο να μπορείς

0
25

Διάβασα για τη «ρομποφιλία». Στο άμεσο μέλλον οι άνθρωποι θα συνάπτουν ερωτικές σχέσεις και με ρομπότ.  Ο λόγος είναι η απομάκρυνση των δύο φύλων που υποβαθμίζει τη συντροφικότητα και αναβαθμίζει τη σεξουαλική ικανοποίηση, από όπου αυτή και να προέρχεται.

Πάει, λοιπόν, ο μεσήλικας -με τη φαλάκρα, το προκοίλι και άπλετη πάνω του την αντρική ασχήμια-  στο σεξολόγο-ανδρολόγο και του εκθέτει λακωνικά το πρόβλημά του: «Γιατρέ μου, δεν μπορώ».

«Μην ανησυχείς», τον καθησυχάζει ο ειδικός, «για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Θα σου γράψω ένα χάπι και μέσα σε μια βδομάδα θα πετάς».

Με το που περνά η βδομάδα εμφανίζεται ο ασθενής κατηφής στο γιατρό και του δηλώνει: «Τίποτα».

«Μην ανησυχείς, θα σου διπλασιάσω τη δόση και όλα θα πάνε καλά. Το πολύ σε ένα μήνα θα είσαι ταύρος».

Όταν μετά από ένα μήνα ο ασθενής πάει στο γιατρό και ξαναδηλώνει: «Τίποτα», θορυβημένος ο γιατρός λέει στη νοσοκόμα του: «Πάρτε τον ασθενή και ετοιμάστε τον να τον εξετάσω».

Δεν περνούν μερικά δευτερόλεπτα  και η νοσοκόμα βγαίνει έντρομη από το εξεταστήριο -με σχισμένα τα ρούχα- και από πίσω της να την κυνηγάει ο ασθενής ημίγυμνος ως ομοίωμα του Θεού Πάνα.

«Μα τι είναι αυτά που κάνεις;» τον σταματάει ο γιατρός, «εσύ δεν έλεγες ότι δεν μπορείς».

«Όταν βρίσκω, γιατρέ μου, μπορώ».

Σημείωση του Συγγραφέα: Σύμφωνα με το ανωτέρω ιατρικό περιστατικό το μέλλον των κατασκευαστών ρομπότ προβλέπεται ευοίωνο. Και αν τα ρομπότ του μέλλοντος είναι σε θέση να μαγειρεύουν ή να κατεβάζουν τα σκουπίδια, ζήτω που καήκαμε ως έθνος. Στο δημογραφικό μας πρόβλημα αναφέρομαι, μιας και παιδιά τα ρομπότ δεν κάνουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here