Γιατί ο φιλέλληνας επιχειρηματίας δεν το πληρώνει το πρόστιμο ώστε να δείξει και νομοταγής; Αθλια παιχνιδάκια στην πλάτη του ελληνικού λαού και των φορολογουμένων - ενας "τζαμπατζής" οπορτουνιστής που πουλάει «φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες στο...καφριστάν»

0
243

Το κόλπο παλιό και δοκιμασμένο και σε άλλες κυβερνήσεις, δεξιές και πασοκικές. Για να μην κλείσει η εταιρεία και χάσουν οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους, για να μην έχουμε διαδηλώσεις και χαμό στα κανάλια και για να μην τρωθεί το κύρος της κυβέρνησης, ο ιδιοκτήτης απειλεί. Βάζει μπροστά τους υπαλλήλους, εκβιάζει με το λουκέτο και ο σκοπός είναι να βρεθεί τρόπος ώστε το Μαξίμου να αλλάξει μια απόφαση και να γλιτώσει ο Ιβάν Σαββίδης το πρόστιμο.

Και να είστε σίγουροι ότι κάπως έτσι θα γίνει. Προεκλογικά, με τόσα ρουσφέτια να γίνονται θα πάθει τίποτε η κυβέρνηση να κάνει άλλο ένα; Όμως, το ζήτημα είναι και άκρως πολιτικό. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ορκισμένος εχθρός της ΝΔ και φίλος του… Έλληνα Πούτιν όπως ο ίδιος έχει πει. Πράγματι, πήρε τη ΣΕΚΑΠ για να τη διασώσει από την πιθανότητα να περάσει σε τουρκικά χέρια, αλλά όταν την πήρε γνώριζε για το πρόστιμο.

ο β.πουτιν εχει εδω και χρονια αποκηρυξει και ξεγραψει τον “πολυ” ιβαν…που αναζητησε στο ελλαδισταν να αρμεξει τουσ…καφρουσ

Γνώριζε για τα λαθρεμπόριο που γινόταν. Πήρε την εταιρεία τζάμπα έχοντας γνώση της εκκρεμοδικίας για το βαρύ αυτό πρόστιμο που αφορά κακούργημα και τίποτε άλλο. Ήλπιζε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση θα του το χαρίσει, δεν το έκανε και γι’ αυτό ξεκίνησε η βεντέτα με τη δεξιά. Και ήρθε ο Τσίπρας που κάνει deal με όλους τους διαπλεκόμενους αυτής της χώρας, του υπόσχεται χάρισμα του προστίμου, κάνει μέχρι και τροπολογία για χάρη του, προκαλείται σάλος, έρχονται τα δικαστήρια και αποφασίζουν επί του προστίμου και τώρα αίφνης… λουκέτο.

Γιατί ο φιλέλληνας ομογενής επιχειρηματίας δεν το πληρώνει το πρόστιμο ώστε να δείξει και νομοταγής; Γιατί περιμένει να παρέμβει ο Τσίπρας και να το…εξαφανίσει; Και γιατί μπαίνουν πάντα ασπίδα τα αιώνια θύματα, οι εργαζόμενοι;

Πήρε τις εφημερίδες του Μπόμπολα τζάμπα, αφού συμφώνησε μαζί του, πήρε ποσοστό του Mega τζάμπα αφού έκανε συμφωνία με την κυβέρνηση, παίρνει κανάλι τζάμπα και… οφσοράτο, το Ε, και θέλει και τζάμπα την καπνοβιομηχανία.

Αλήθεια, εκείνα τα τσιγαράδικα που πιάστηκαν το καλοκαίρι να έχουν στα αμπάρια τους εκατομμύρια τσιγάρα με στάμπα… γνωστής βιομηχανίας τι απέγιναν; Ο υπουργός Κουρουμπλής δεν θα έλεγχε τι συνέβη τελικά και τα πλοία με τα λαθραία περνάνε από τις ελληνικές θάλασσες; Ρωτάμε μήπως βρούμε καμιά απάντηση σχετικά με τον καπνό που φουμάρουν όλοι όσοι μοιάζουν να είναι κερδισμένοι απ’ όλη αυτή την ιστορία.

antinews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here