Η Ελλάδα και οι Ελληνες έχουν θέση για τους σκοπιανούς Οι "συμβιβασμένοι" δεν έχουν θέση στις τάξεις του Ελληνισμού

0
455

Ο Π.Καμμένος ψάχνει “φύλλο συκής” για να κρυφθεί πίσω του…(για άλλη μια φορά – αν και ο όγκος του δεν θα τον βοηθήσει πλέον…). Οπως σωστά έχει πει  πολλές φορές στο παρελθόν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπο την Προεδρία του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή λήφθηκε η ΜΟΝΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εθνική θέση της Ελλάδας για το “σκοπιανό πρόβλημα” που λέει το απλό: Καμμία χρήση της λέξης μακεδονία ή παράγωγο της απο τους βέβηλους σφετεριστές της ελληνικής ιστορίας Και με πρωθυπουργό τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου και το “εμπάργκο” που επέβαλλε,ανάγκασε τον τότε υφυπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ έξω απο το σπίτι του να ανακοινώσει οτι τα Σκόπια αλλάζουν σημαία και σύνταγμα και μένουν με την προσωρινή ονομασία Fyrom μέχρι να επιστρέψουν σε κάποια ονομασία που θα τους άρεσε όπως αυτή που είχαν μέχρι το 1945 για παράδειγμα “Δημοκρατία του Βαρδάρη”(υπάρχουν και τα σχετικά γραμματόσημα και έγγραφα της εποχής).

Αυτά τα γνωρίζουν Καμμένος-Κοτζιάς. Η θέση και πολιτική των Κ.Καραμανλή-Α.Παπανδρέου ήταν και είναι η μόνη σωστή ΕΛΛΗΝΙΚΗ θέση που την έκαναν σεβαστή σε εχθρούς και φίλους. Τώρα επειδή ο Τράμπ(και ποιός ξέρει ποια συμφέροντα πίσω του) έδωσε εντολή στον Τσίπρα να “κλείσει το θέμα μέχρι τον Ιούνιο” οι οσφυοκάμπτες “νενέκοι” ανακάλυψαν αίφνης οτι “οι σκοπιανοί δεν είναι οι μόνοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου”! Εαν μπορούσε με κάποιο τρόπο να τους άκουγε ο μέγας στρατηλάτης του Ελληνισμού,σίγουρα θα τους έκοβε το κεφάλι στο…δευτερόλεπτο και θα τους άφηνε άταφους για τρία μερόνυχτα. Ιεροσυλία απέναντι στους νεκρούς μας Ελληνες…

Ο Αντωνης Σαμαράς γκρέμισε απο την εξουσία τον πανίσχυρο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη γιατί διαπνέονταν απο παρόμοιες “ενδοτικές ιδέες,απο ιδιοτελές συμφέρον” στο συγκεκριμένο θέμα. Κι όταν αργότερα ο Κώστας Σημίτης με εντολή των Γερμανών(και οχι μόνο) το ξαναπροσπάθησε βρήκε απέναντι του εκατομμύρια λάβαρα της ελληνικής επανάστασης υψωμένα, απο τον αείμνηστο αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο(που το πλήρωσε δυστυχώς με…καρκίνο).

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σύσκεψη “νενέκων” δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα. Η Ελληνική θέση και και γραμμή είναι εκπεφρασμένη και αναλοίωτη. Οι σκοπιανοί (σλάβοι,αλβανοί,γύφτοι και κάποια κατάλοιπα του εμφυλίου) ας διαλέξουν ενα όνομα μακρυά απο το “μακεδονία”.Τόσο απλό. Σε διαφορετική περίπτωση και οι σημερινοί “νενέκοι” του δοσιλογισμού θα σαρωθούν. Αλλωστε μπροστά στην ιστορία των Ελλήνων και της Ελλάδας είναι “σκόνη στον άνεμο”.

Περικλής Αγαθίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here