Ολοι μαζί,ενωτικά για το ιδρυτικό συνέδριο Ο λαός έστειλε το μήνυμα του τι θα ψηφίσει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές

0
377

Ο Δημοκρατικός Λαός της πατρίδας μας μίλησε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου,με το βροντερό ΠΑΡΟΝ του και την απόφαση του – που την εξέφρασε με κάθε δυνατό τρόπο,ήρεμα και αποφασιστικά – να δημιουργήσει το δικό του “πολιτικό σπίτι” το οποίο και θα υπερψηφίσει στις εθνικές εκλογές,όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Ακριβώς επειδή το μήνυμα ήταν πολύ ηχηρό και ισχυρό,οι συντελεστές του θα πρέπει να προσέξουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ. Γιατί οι εχθροί του,θα συσπειρωθούν και θα το πολεμήσουν,με κάθε τρόπο και μέσο. Να μην έχουν αυταπάτες ή αμφιβολίες.

Δεν έχει απολύτως  ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ (για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών) πόσοι θα πάνε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου για να ψηφίσουν για τον 2ο γύρο. Αυτό ενδιαφέρει κυρίως την Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη(φυσιολογικό). Οι δημοκρατικοί πολίτες που θα ψηφίσουν στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ έστειλαν το μήνυμα τους. Και είναι αποφασισμένοι,σε αυτό.

Επομένως δεν έχει την παραμικρή πλέον σημασία για την δημοκρατία μας,πόσοι ακριβώς θα ξαναπάνε την Κυριακή να ξαναψηφισουν. Εχει σημασία μόνο για τον νέο αρχηγό πόσο ισχυρός θα βγει(με τι ακριβώς ποσοστά). Το ΣΤΟΙΧΗΜΑ το μεγάλο είναι απο την Δευτέρα και μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο. ΑΥΤΗ η πορεία πρέπει να διαφυλαχθεί ως “κόρη οφθαλμού” απο όλους.

Οταν τελειώσει και το ιδρυτικό συνέδριο,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί το στοίχημα θα έχει κερδηθεί. Μέχρι τότε,υπομονή και δουλειά…

Φίλιππος Ανδρεάδης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here