Ψηφίζουμε για την Δημοκρατία Σε αυτές τις δυο ψηφοφορίες σημασία ΔΕΝ έχουν τα πρόσωπα που διεκδικούν την ψήφο μας. Σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Οσο μεγαλύτερη τόσο το καλλύτερο. Ενα βροντερό ΠΑΡΟΝ της Δημοκρατίας στον τόπο μας,μετά απο σχεδόν οκτώ χρόνια καταχνιάς.

0
268

Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Στις 12 & 19 Νοεμβρίου 2017 οι δημοκρατικοί πολίτες ψηφίζουν για την συγκρότηση του νέου πολιτικού τους φορέα,που τόσο έχει λείψει απο την δημόσια ζωή του τόπου. Ο κατακερματισμός και τα…γκρουπούσκουλα διαφόρων συμφερόντων ήταν και είναι καταδικασμένα στην αποτυχία. Δεν εμπνέουν κανέναν και συνήθως απηχούν τα συμφέροντα μιας “στενής παρέας” που κανείς δεν ξέρει απο που προέρχονται και που θέλουν “να το πάνε και με ποιούς”.

Σε αυτές τις δυο ψηφοφορίες σημασία ΔΕΝ έχουν τα πρόσωπα που διεκδικούν την ψήφο μας. Σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Οσο μεγαλύτερη τόσο το καλλύτερο. Ενα βροντερό ΠΑΡΟΝ της Δημοκρατίας στον τόπο μας,μετά απο σχεδόν οκτώ χρόνια καταχνιάς. Τα πρόσωπα,ο θεσμός που θα δημιουργηθεί και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στη συνέχεια…

Τώρα είναι η ώρα της συμμετοχής μας για την δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα της Δημοκρατίας. Στο “πλατύ ποτάμι της δημοκρατίας” που θα δημιουργηθεί,όλοι χωράνε αρκεί τα μάτια τους να μην είναι “σκοτεινά” και η καρδιά τους “μαύρη” απο έννοιες όπως μίσος,εκδίκηση,φανατισμό και τα παρεμφερή τους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε το ΜΕΛΛΟΝ της νέας Ελλάδας με καθαρή ματιά και καρδιά.

Φυσικά τα σαπρόφυτα κάθε είδους μαζί με τους μελανοχίτωνες κάθε απόχρωσης, βρίσκονται “εδώ τριγύρω μας” και θα κάνουν ο,τι περνάει απο το χέρι τους για να ανακόψουν αυτή την πορεία. Ομως η ελπίδα για ενα καθαρό δημοκρατικό μέλλον για την χώρα μας, νομίζω είναι πιο ισχυρή,απο ποτέ..

Η Ελλάδα,ενας ευλογημένος απο το θεό τόπος επάνω στον Πλανήτη μας που της αξίζει μια καλλύτερη μοίρα. Τα παιδιά μας αξίζουν ενα λαμπρό μέλλον,σε ενα παγκόσμιο “χωριό” που αλλάζει ραγδαία. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για εμας και τα παιδιά μας ενα νεο πολιτικό φορέα για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και συμμετέχουμε ενεργά στην ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here