Κοιτάξτε τι σπουδαίους…ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ έχουμε στην Ελλάδα! ΚΑΙ φυσικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ο κ. Καραβίας να παραμείνει Διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.

0
303

Γράφει ο Γιώργος Κουρής

Nα ξηλωθεί αμέσως ο… Αλογομούρης τραπεζίτης!

Αντί να φροντίσει να γίνονται επενδύσεις στη χώρα, έβγαζε έξω λεφτά και τα επένδυε στην εκμετάλλευση των Αλογομούρηδων παγκοσμίως. Πρέπει να μάθουμε τους τζίρους που έκανε η offshore του και πού έχουν πάει τα χρήματα από τους επενδυτές που εξαπάτησαν!..

ΘΕΡΜΑ συγχαρητήρια στο γνωστό… γίγαντα – μεγαλοτραπεζίτη, Φωκίωνα Καραβία, ο οποίος στην καρδιά της οικονομικής κρίσης της χώρας και της συντριβής του ελληνικού λαού από τους ντόπιους και ξένους φορομπήχτες, είχε το κουράγιο ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος να κάνει «επενδύσεις» όχι στην πατρίδα του, που τον έντυσε, τον πόδισε, τον σπούδασε και έτσι έγινε μεγάλος και τρανός, αλλά στις… Βερμούδες.

ΞΕΡΕΤΕ δε, ο Φωκίων τι επενδύσεις έστησε αυτός και οι φίλοι του με τα κλεμμένα – αφορολόγητα ποσά που έβγαλαν στον φορολογικό παράδεισο των Βερμούδων;

ΑΚΟΥΣΟΝ, άκουσον. Έφτιαξαν μια εταιρεία η οποία επένδυε παγκοσμίως για την αγορά και εκπαίδευση… Αλόγων – γι΄ αυτό και βάφτισαν την offshore που έφτιαξαν “ALOGA”(!), για την ανάπτυξη λογισμικού σχετικά με τα στοιχήματα σε άλογα – κοιτάξτε ρε φίλοι τι σπουδαίους… ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΔΕΣ έχουμε στην Ελλάδα!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ που συμμετείχε ο αξιότιμος κύριος και… νομιμόφρων κ. Φωκίων «θα πωλούσαν επίσης ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ για Άλογα. Είχαν βάλει στο μάτι τους αλογομούρηδες σε όλο τον πλανήτη – αυτή είναι ΔΟΥΛΕΙΑ, καλλίτερη και από τις… φούντες – και θα πουλούσαν λογισμικό με συνδρομητική βάση!..

ΔΕΝ ξέρουμε το ευαγές αυτό Ίδρυμα του Φωκίωνα και της παρέας του, πόσους τζίρους έκανε και πόσα λεφτά έφαγαν από τον κοσμάκη και τους διεθνείς αλογομούρηδες. Ένα όμως είναι σίγουρο ότι ένας Έλληνας στην Αυστραλία ζήτησε από δικαστήριο αποζημίωση ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ τα οποία ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από την εταιρεία του αξιοσέβαστου και μεγάλου Έλληνα τραπεζίτη, ειδικού όπως φαίνεται στα Άλογα και τους Αλογομούρηδες!

ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση να ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ σε ΒΑΘΟΣ την βρομερή αυτή υπόθεση και όσοι βρεθούν ένοχοι να τους κλείσει όλους, τραπεζίτες και μη, στον Κορυδαλλό.

ΚΑΙ φυσικά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση ο κ. Καραβίας να παραμείνει Διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.

O ΚΥΡΙΟΣ αυτός, αντί να φροντίζει να γίνονται επενδύσεις στη χώρα, έβγαζε παράνομα τα λεφτά του σε φορολογικούς παραδείσους, δείχνοντας το παράδειγμα πώς οι Έλληνες θα ξεγύμνωναν από μετρητά την ελληνική οικονομία στην καρδιά της οικονομικής κρίσης και πώς θα εκμεταλλεύονταν οικονομικά, για να πλουτίσει η παρέα του, τους καημένους τους αλογομούρηδες σε όλο τον κόσμο, παριστάνοντας εδώ τον σκληρό τραπεζίτη, που αφού μοίρασε δάνεια, για να κερδοσκοπήσει η τράπεζα που δούλευε, στο τέλος πάει να φάει, με τις ευχές της Τρόικας, τα σπιτάκια των φτωχών…

kontranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here