ΕΤΣΙ άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι και ένας Θεός ξέρει πότε και που θα σταματήσει ΤΙ πιο… έντιμο ήταν, να έβγαινε ο Κυριάκος και να πει: «Αφού όλοι οι μεγάλοι έχουν offshore εταιρείες, ολόκληρο σόι Μητσοτάκηδων με τόσο… πολύ σκληρή δουλειά στη ζωή, είναι δυνατόν να μην έχουν και αυτοί 5-6 offshore εταιρείες στους φορολογικούς παραδείσους;.. Βλάκες είναι»; Όχι βέβαια γιατί αν ήταν… βλάκες δεν θα μας… κυβερνούσαν τόσα χρόνια και δεν θα μας είχαν φέρει, στην τραγική θέση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, με το ΔΝΤ, και τα μνημόνια, για να κάνουν τις δουλειές τους οι φίλοι τους.

0
286

Γράφει ο Γιώργος Κουρής

Πόσα βγάλατε έξω ρε παιδιά;

Θα μας πείτε ή θα πάμε να ρωτήσουμε τον… Μπόμπολα, που συμμετέχει στη Διεθνή Επιτροπή αποκάλυψης των φοροφυγάδων;

ΕΠΙ 3-4 χρόνια γίνεται χαμός με τις διάφορες «λίστες» φοροφυγάδων και κλεφτών που «ανακαλύπτονται» στους φορολογικούς παραδείσους. Στην ουσία ΤΙΠΟΤΕ δεν «ανακαλύπτεται» γιατί είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μπουν οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και ορισμένες έντιμες κυβερνήσεις, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία, στους φακέλους και στους λογαριασμούς όλων των μεγάλων τραπεζών και όλων των φορολογικών παραδείσων, που είναι σκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη …

ΚΑΘΕ τρεις και λίγο «βγαίνουν» φανερά ή μέσω ανθρώπων τους στα μουλωχτά, οι κυβερνήσεις Γερμανίας και Αμερικής που όπως φαίνεται έχουν στα χέρια τους ΟΛΟΥΣ τους φοροφυγάδες, τα λαμόγια και τα κλεφτρόνια και ρίχνουν και μια «βόμβα», μέσα στην οποίαν συμπεριλαμβάνονται και γνωστοί επώνυμοι ΚΛΕΦΤΕΣ πολιτικοί, τους οποίους ΤΙΜΩΡΟΥΝ είτε για το ΒΡΟΜΙΚΟ παρελθόν τους, είτε γιατί… ΣΗΚΩΝΟΥΝ κεφάλι και μολονότι είναι γνωστοί ΚΛΕΦΤΕΣ θέλουν να ξαναμπούν από το… παράθυρο στην πολιτική, παριστάνοντας οικογενειακώς τους αρχάγγελους της εντιμότητας, ενώ είναι αρχάγγελοι της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της ΑΡΠΑΧΤΗΣ!..

ΕΠΙ 3-4 χρόνια λοιπόν, γίνεται παγκόσμιος χαλασμός για τις «λίστες» των… κατσικοκλεφτών με τους φοροφυγάδες και τις offshore εταιρείες σε διάφορους φορολογικούς παραδείσους.

ΚΑΙ ρωτάμε ΓΙΑΤΙ η κυρία Μαρέβα και ο κύριος Μητσοτάκης δεν βγήκαν και να πουν: «έχουμε και εμείς μια offshore εταιρεία αλλά είναι… καθαρή η δική μας;..».

ΓΙΑΤΙ το έκρυβαν τόσα χρόνια, μολονότι έκαναν «δουλειές» και είχαν καταθέσεις στους φορολογικούς παραδείσους;

ΤΙ πιο… έντιμο ήταν, να έβγαινε ο Κυριάκος και να πει: «Αφού όλοι οι μεγάλοι έχουν offshore εταιρείες, ολόκληρο σόι Μητσοτάκηδων με τόσο… πολύ σκληρή δουλειά στη ζωή, είναι δυνατόν να μην έχουν και αυτοί 5-6 offshore εταιρείες στους φορολογικούς παραδείσους;.. Βλάκες είναι»; Όχι βέβαια γιατί αν ήταν… βλάκες δεν θα μας… κυβερνούσαν τόσα χρόνια και δεν θα μας είχαν φέρει, στην τραγική θέση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, με το ΔΝΤ, και τα μνημόνια, για να κάνουν τις δουλειές τους οι φίλοι τους.

ΘΥΜΑΣΤΕ, πόσο Μνημονιακός ήταν ο Κυριάκος στην κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ;

ΗΘΕΛΕ να διώξει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους! Κάθε μέρα έδινε εξετάσεις στην Τρόικα και έπαιρνε άριστα.

ΣΤΟ τέλος βέβαια οι Τροϊκανοί κατάλαβαν ότι ο Κυριάκος, εκτός από τις αμαρτίες που σέρνει το σόι του, είναι λίγος και όχι μόνο τον εγκατέλειψαν αλλά και του την «έφτιαξαν» με την Μαρέβα.

ΕΤΣΙ άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι και ένας Θεός ξέρει πότε και που θα σταματήσει. Πάντως όπως λέγεται τα λεφτά είναι πολλά…

kontranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here