Με στόχο την δεύτερη θέση στις επερχόμενες εκλογές Ολα δείχνουν οτι το ποτάμι της νέας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που δημιουργείται,με τον πλούτο των διαφορετικών ιδεών ή και...συγκρούσεων,θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό.

0
279

Το δεύτερο Debate των “9” υποψηφίων για τον νέο πολιτικό φορέα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης έγινε στην σκιά της…τρομοκρατίας των Καλάσνικοφ,που έπληξε για άλλη μια φορά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι σκληροί χαρακτηρισμοί που αποδόθηκαν στην σημερινή κυβέρνηση,έγιναν περισσότερο για την “ιστορία”,αφού δεν αναμένεται τίποτε το θεαματικό προς τον εντοπισμό και την σύλληψη των τρομοκρατών.

Η συζήτηση έδειξε οτι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση των υποψηφίων για την αρχηγία του νέου φορέα υπάρχει φαβορί και είναι η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Απο εκεί και μετά ο καθηγητής Κ.Γάτσιος εξέφρασε τον πιο “ρεαλιστικό πολιτικό λόγο” μιλώντας και για την απόλυτη αναγκαιότητα στροφής στην παραγωγή σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας.

Ολα δείχνουν οτι στο δεύτερο γύρο μαζί με την Φώφη Γεννηματά θα είναι λογικά ο Σταύρος Θεοδωράκης που “πιέζεται” πάντως απο τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Καμίνη. Ολα δείχνουν οτι θα έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων για την δημιουργία της νεας παράταξης.

Η είδηση που “εβγαλε” η συζήτηση μπορεί να πει κανείς οτι ήταν μια: ΟΛΟΙ μαζί θα συμβαδίσουν στην δημιουργία της νεας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με στόχο την 2η θέση στις επερχόμενες εκλογές – που όλα δείχνουν οτι θα διεξαχθούν εντός του 2018. Και φυσικά ΔΕΝ θα ψηφίσουν μέχρι τις εκλογές καμμία αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ολα δείχνουν οτι το ποτάμι της νέας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που δημιουργείται,με τον πλούτο των διαφορετικών ιδεών ή και…συγκρούσεων,θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό.

iR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here