Μακελειό μέσα σε εκκλησία στο Τέξας – πάνω απο 27 νεκροί,πολλοί οι τραυματίες Η βία και το μίσος πλημμυρίζουν τα μυαλά πολλών ανθρώπων,δυστυχώς..

0
234

Κανείς δεν ήξερε τι όπλισε το δολοφονικό χέρι του ατόμου που μπήκε σήμερα στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς του Τέξας και σκόρπισε τον τρόμο,τον θάνατο και την απόγνωση.

Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 27 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες – άγνωστο εαν θα καταλήξουν – και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τα κίνητρα του απαίσιου δολοφόνου.

«Υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες», δήλωσε ο Αλμπερτ Γκάμες Τζ. , υπεύθυνος της κομητείας του Ουίλσον, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Εκπρόσωπος του Connaly Memorial Medical Center, στην κοντινή πόλη Φλόρεσβιλ, δήλωσε στο Fox News ότι το νοσοκομείο έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό τραυματιών μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα της Dallas Morning News, ένα παιδί δύο ετών περιλαμβάνεται στους τραυματίες – όπως και πολλά ακόμη.

Ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KSAT12. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να εισβάλλει στην εκκλησία και στη συνέχεια να αρχίζει να πυροβολεί κατά των πιστών που είχαν συγκεντρωθεί για τη λειτουργία..

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, περί τα πενήντα άτομα ήταν συγκεντρωμένα στο εσωτερικό της εκκλησίας.

«O Θεός μαζί τους», σημειώνει ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη αντίδρασή του μετά το νέο αιματηρό περιαστατικό.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποιεί επίσημη δεκαήμερη επίσκεψη στις χώρες της Ασίας, ενώ βρίσκεται στην Ιαπωνία.

Στο πρώτο του Τweet επισήμανε πως παρακολουθεί από εκεί την κατάσταση. Παράλληλα ανακοίνωσε πως το FBI είναι επί ποδός και βρίσκεται στην περιοχή.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο μήνυμά του ξεκινάει με την ευχή «ο Θεός να προστατεύσει τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here