Το νέο iReporter World Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες μας σε όλο τον κόσμο

0
435

Ο χάρτης που βλέπεται είναι οι αναγνώστες σήμερα του iReporter World(μαζί με τα βιβλία και τα περιοδικά του). Είναι οι χώρες απο όπου μας διαβάζουν. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Οπως θα είδατε απο χθες το iReporter άλλαξε και αναβαθμίσθηκε – με νέο desigh και Layout. Ελπίζουμε να είναι πολύ πιο γρήγορο,πιο λειτουργικό και εξαιρετικά φιλικό – ειδικά στο κινητό και το Tablet το application έχει ενσωματωθεί στο site και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απο όποιον Browser χρησιμοποιείται να επιλέξετε το “προσθήκη στην αρχική σελίδα”. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Απλά θα πατάτε το εικονίδιο του iReporter και θα το διαβάζετε.

Το iReporter ξεκίνησε το ταξίδι του το 2007 και απο την αρχή καθιερώθηκε μέσα στα κορυφαία ειδησεογραφικά site – φυσικά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και ορισμένες χρονικές περιόδοι ατόνησε πλήρως(για διάφορους λόγους). Η “οικονομική κρίση” επίσης μας χτύπησε άγρια.Οπως και όλο τον τομέα ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Ομως πάντα είχε τους “πιστούς του φίλους και αναγνώστες”(που μας στήριξαν και μας στηρίζουν). Το iReporter ποτέ δεν είχε…χρηματοδότες(ούτε αφανείς πόρους). Με απόλυτο σεβασμό στην δημοσιογραφική προσέγγιση της πραγματικότητας, είχε και έχει σαν “μότο” του την φράση “η ενημέρωση είναι η ψυχή της δημοκρατίας”.

Είχαμε την μεγάλη τύχη και χαρά το λογότυπο μας να μας το φιλοτεχνήσει ο πολύ μεγάλος Ελληνας εικαστικός(ζωγράφος) κ.Κωνσταντίνος Ξενάκης(απο όσο γνωρίζουμε το iReporter είναι το μόνο site που χρησιμοποιεί ως λογότυπο του ένα έργο τέχνης,απο έναν παγκόσμιας εμβέλειας δημιουργό). Ενα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ…

Δίνουμε έμφαση στα περιοδικά και τα βιβλία μας(σε συνεργασία με τον γνωστό ιστότοπο του issuu.com και οχι μόνο) και ελπίζουμε όταν έρθουν καλλύτερες ημέρες στην χώρα μας για τον τύπο(που δεν τις βλέπουμε…είναι η αλήθεια,ούτε με τα κυάλια) το iReporter να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδια του.

Το νέο iReporter World δεν είναι “ειδησεογραφικό πρακτορείο”(με την έννοια της ροής των ειδήσεων) αλλά ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος ενημέρωσης για κάθε σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στην Ελλάδα ή τον κόσμο(σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις) με έγκυρη και έγκαιρη ανάλυση,με στήλες που μας ξεκουράζουν και ενημερώνουν και περιοδικά και βιβλία για κάθε “γούστο”. Με απόλυτο σεβασμό στους αναγνώστες μας και στο ρεπορτάζ.

Καλή καθημερινή ανάγνωση.

Για το iR

Νίκος Καραμπάσης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here