«Αντισταθμιστικά»: Επρόκειτο περί διαβολικού σχεδίου Τι θα γίνει κ. Παπαγγελόπουλε, με τα αντισταθμιστικά που μας είχαν υποσχεθεί οι ξένοι απατεώνες και μας εξαπάτησαν;

0
299

ΤΑ τελευταία 50 χρόνια όλες σχεδόν οι μεγάλες εταιρείες, από Ευρώπη και Αμερική, που ερχόντουσαν στην Ελλάδα, λάδωναν υπουργούς και μοίραζαν μίζες σε όλους τους «αρμόδιους» για να παίρνουν μεγάλα δημόσια έργα και το «ψητό» των κρατικών προμηθειών, χρησιμοποιούσαν την εξής ΑΠΑΤΗ για να κερδίζουν στα… «χαρτιά» τους διαγωνισμούς. Προσέφεραν μια τιμή που συνήθως δεν ήταν ούτε η καλύτερη, ούτε η φθηνότερη και στο τέλος της προσφοράς τους έβαζαν και την εξής πρόταση: «Αν πάρουμε τη «δουλειά» θα σας δώσουμε και τα εξής αντισταθμιστικά».

ΔΗΛΑΔΗ θα σας δώσουμε μερικά ανταλλακτικά να τα φτιάξετε στην Ελλάδα ή θα σας φτιάξουμε εργοστάσιο και θα σας δώσουμε ένα μέρος της δουλειάς που πήραμε από εσάς για να δουλέψουν οι Έλληνες.

ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ περί… διαβολικού σχεδίου, γιατί με το «κόλπο» αυτό, η συνήθης ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ εταιρεία, που προσέφερε τις μεγαλύτερες τιμές, γινόταν… ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ και έπαιρνε τη δουλειά μέσα από το στόμα της πραγματικού μειοδότη, ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ τον διαγωνισμό!..

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ πολυεθνικές εταιρείες που άρπαζαν τις μεγάλες δουλειές από τη χώρα μας και είχαν υπογράψει συμβόλαια ότι θα έφερναν δουλειές, ή θα έφτιαχναν εργοστάσια στην πατρίδα μας για να δουλέψουν Έλληνες, ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ούτε μια δουλειά και δεν έφτιαξαν κανένα εργοστάσιο για να του δίνουν δουλειές και να δουλεύουν Έλληνες εργαζόμενοι.

ΜΑΣ πήραν δηλαδή όλες τις μεγάλες παραγγελίες με απάτη, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος τα έφαγαν όλα μόνοι τους.

ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και οι οικονομικοί εισαγγελείς πρέπει να ερευνήσουν, ΤΙ ΜΑΣ είχαν υποσχεθεί οι ξένοι, για να αρπάξουν τις μεγάλες δουλειές μας, τι στο τέλος μας έδωσαν και πώς σκέφτεται η κυβέρνηση να διεκδικήσει από τους ξένους απατεώνες την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Γιώργος Κουρής/kontranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here