Η ενδεδειγμένη “στροφή” προς τη σοβαρότητα και τη λογική ΔΕΞΙΟΥΣ… παλαβούς και παλληκαράδες η Δύση διαθέτει ένα σωρό…, ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ δεν είχαν και τον βρήκαν τώρα με τον Αλέξη και μπράβο τους!

0
348

Του Γιώργου Κουρή

Για αριστερό έψαχναν οι Αμερικανοί, αλλά προσγειωμένο, λογικό και δημοκράτη, σαν τον Αλέξη, θέλουν επίσης Κινέζοι, Ρώσοι και Ευρωπαίοι!

ΕΝΑ από τα πρώτα ταξίδια του Αλέξη και του τότε… υπασπιστή του Πάνου Λαφαζάνη, πριν την κοπανήσει για να πάει… πιο Αριστερά από τον Αρχηγό, όπου και την πάτησε μεγαλοπρεπώς, ήταν να πάνε να επισκεφθούν τον Πούτιν στην Ρωσία και του ζητούσαν να βοηθήσει οικονομικά τη χώρα μας!..

ΚΑΙ ο Πούτιν όχι μόνο ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αίτημα για οικονομική βοήθεια, αλλά «συμβούλεψε» εμπιστευτικά τον Αλέξη, όπως αποκάλυψε η «kontranews», να καθίσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην κάνει τον νταή και τα σπάσει με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε!..

ΒΟΗΘΕΙΑ από τους Ρώσους είχαν ζητήσει προηγουμένως και οι Κύπριοι, αλλά ο Πούτιν τους δήλωσε ότι η μόνη βοήθεια που μπορεί να τους δώσει ήταν να αγοράσει τις Κυπριακές Τράπεζες που ήταν τίγκα με καταθέσεις Ρώσων μεγιστάνων για να μην έχαναν τα λεφτά τους, πράγμα αδύνατον να πάρουν οι Ρώσοι τράπεζες που ανήκαν στην Ευρωζώνη.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ η… «στροφούλα» του Αλέξη, προς την Ευρώπη και ΚΥΡΙΩΣ προς την Αμερική ήταν η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ και η μόνη που συνέφερε τη χώρα μας, γεγονός που ΣΥΝΤΟΜΑ θα αποδειχθεί…

ΕΚΕΙΝΟ πάντως που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ο … ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Τσίπρας … τρώει και πίνει, αγκαλιά με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο, και οι κακομοίρηδες οι δεξιοί, δεκάδες χρόνια υμνητές του κάθε Αμερικανού Προέδρου και της οποιασδήποτε επιθετικής ενέργειας της Αμερικής, κάθονται απ΄ έξω και περιμένουν να βρεθεί κάποιος φιλεύσπλαχνος Αμερικανός… ιπποκόμος να τους πετάξει κανένα κόκκαλο!!! Έτσι δεν είναι Κυριάκο;

ΚΑΠΟΙΟΙ μάλιστα σκληροί Δεξιοί… πανηγυρίζουν βλέποντας τον Τσίπρα να «αλωνίζει» στην Αμερική και κάνοντας τους… μεγάθυμους… συγχαίρουν τον Τσίπρα που είχε λέει την τόλμη να εγκαταλείψει τις θέσεις του και να γίνει… καπιταλιστής!!!

ΡΕ πόσο λίγο μυαλό διαθέτουν, απόδειξη ότι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, σοβαρό και λογικό, για να ακούγεται στον κόσμο και μια μυαλωμένη φωνή της Αριστεράς…

ΔΕΞΙΟΥΣ… παλαβούς και παλληκαράδες η Δύση διαθέτει ένα σωρό…, ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ δεν είχαν και τον βρήκαν τώρα με τον Αλέξη και μπράβο τους!

Kontranews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here