Μια σπίθα αρκεί,για να βάλει φωτιά στον κάμπο Ο Ελληνικός Λαός που υφίσταται "συντριπτική επίθεση απο μέσα και απο έξω",μειδιά και υπομένει

0
226

Ο Ελληνικός λαός βιώνει εκτός απο την χρεωκοπία που έφεραν οι σύγχρονοι εφιάλτες – φυσικά με την υπογραφή του Δρ Σόϊμπλε στην ούγια – και την πολιτισμική,ηθική και κοινωνική κατρακύλα και αποσάρθρωση,απο ενα ερμαφρόδιτο και σάπιο ως το μεδούλι “πολιτικό σύστημα”.

Η επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός και κοινωνία είναι “ανευ προηγουμένου”(θυμίζει – τηρουμένων των αναλογιών και εποχών – το ολοκαύτωμα των εβραίων απο τους Ναζί). Η επίθεση είναι λυσαλλέα και μανιώδης. Με “μπροστάρηδες” αυτής της επίθεσης εναντίον του ελληνικού λαού,τους…πολιτικούς(“τυχοδιώκτες,αμοραλιστές” στην καλλύτερη περίπτωση).

Οσοι μπορούν,φεύγουν(κυρίως οι νέοι). Η συντριβή της μικρής και μεσαίας τάξης,συνεχίζεται αμείωτη και εντεινόμενη. Το οτι αντέχουν – έστω οριακά – αρκετοί,έχει τις ριζες του στην περίοδο κυρίως 1982-1989 του Ανδρέα Παπανδρέου (και λίγο την περίοδο 1994-2003). Και φυσικά στον “καλό καιρό”,στον τουρισμό και τις επιχειρηματικές-εμπορικές σχέσεις πολλών με τους…ξένους.

Η επίθεση του ελληνικού λαού απο τους πολιτικούς της(που τον καταπρόδωσαν) μπορεί να μην έχει φέρει την…επανάσταση(που όλοι θα ανέμεναν),αλλά κανείς δεν είναι…βλάκας ή κορόϊδο που να μην αντιλαμβάνεται “τι τελικά συνέβη”(και συμβαίνει). Τα “καθρεφτάκια για ινδιάνους” που πουλάνε για να αγοράσουν υποτακτικούς ή ανοχή,είναι “περιορισμένης αντοχής”.

Η αλήθεια είναι οτι την αναζητούν εδώ και καιρό,πολλοί(αυτή την λαϊκή έκρηξη,που θα σαρώσει τα πάντα και τους πάντες). Ομως ο ελληνικός λαός γνωρίζει οτι αυτό θα απέβαινε σε βάρος του. Γι αυτό “υπομένει” μειδιώντας και βρίζοντας. Μέχρι πότε άραγε;

Ισαάκ Κατοπόδης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here