Τι συμβαίνει (ακριβώς) με το “τρίτο φύλο” Ας δούμε την αλήθεια και την πραγματικότητα,χωρίς παραμορφωτικούς φακούς ή σκοπιμότητες.

0
662

Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Το τερατούργημα ανηθικότητας που έφερε προς ψήφιση στη βουλή η σημερινή κυβέρνηση – για τα φύλα του ανθρώπου – προφανώς και δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αλήθεια ή την πραγματικότητα,παρα μόνο με το γεγονός οτι υπηρετούν τον “αντίστροφο λόγο” και τον “αρνητισμό”. Οτι είναι έμπλεοι μια σοβαρής (ανθρωπολογικής) ασθένειας (ευφορούμενοι απο «το κακό») που θα εξηγήσουμε αμέσως παρακάτω.

Ας δούμε λοιπόν την αλήθεια και την πραγματικότητα,χωρίς παραμορφωτικούς φακούς ή σκοπιμότητες. Απο το στιγμή που οι άνθρωποι γεννιούνται ή άρρενες ή θήλεις(είτε άνδρες,είτε γυναίκες) θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας οτι ο θεός “έχει ανάγκη” τον άντρα (τον οποίο και δημιούργησε αρχικά) και αυτόν ωθεί(αυτός έχει ή δεν έχει σθένος). Η γυναίκα ως σύντροφος του άντρα,βοηθεί. Είναι βοηθητικό όν. Οσο πνεύμα ισχυρό και έαν έχει η γυναίκα, επειδή της λείπει το σθένος,είναι δυνατόν τα πάντα να τα καταστρέψει(είναι σαν ένα πλοίο,χωρίς πηδάλιο,χωρίς τιμόνι. Είναι ενα αστέρι,χωρίς λαμπρό φως.Τριανταφυλλο,χωρίς άρωμα.Μουσικός ήχος χωρίς,μελωδία. Τύχη τυφλή,όπως και την εικονίζουν ανα τους αιώνες).

Η γυναίκα ουδέποτε εκτιμά δεόντως.Εχει “σχετικό ύψος,αλλά όχι βάθος”(προσωπικότητας). Και όμως το βοηθητικό αυτό ον,προσφέρει στον άνδρα,το (αναγκαίο γι αυτόν) “βάθος”! Διότι δεν το εννοεί(δεν το καταλαβαίνει) και αντλεί απο εκείνον,την ύλη και μόνο! Γι αυτό και επελέγη η Πανδώρα ως “τιμωρός της ανθρωπότητας”! Γιατί άραγε το κάλλος(η ομορφιά μιας γυναίκας) να υποκρύπτει τον πόνο και την συμφορά και να μην είναι αληθινό; Επειδή τα ψέμματα τιμωρούνται,να γιατί το κάλλος(η ομορφιά)…μαραίνεται.

Πάμε τώρα στο “νεκρό σημείο του – ανθρώπινου – γένους”(που απασχολεί την βουλή και την δημόσια συζήτηση). Πως λοιπόν ενώ υπάρχουν δύο γένη(άρρεν και θήλυ) να υφίσταται και…τρίτο; Μιλάμε για ένα νεκρό σημείο της ανθρώπινης φύσης,που – ως τέτοιο – δεν τεκνοποιεί(δεν κάνει παιδιά). Εδω δεν γίνεται λόγος για εκείνα τα διεφθαρμένα άτομα(μέχρις μυελού οστέων) που απο κακή συνήθεια ρέπουν “πότε προς τα εδώ και πότε προς τα εκεί”. Αυτά είναι απλώς ανήθικα άτομα.

Πάμε τώρα στην ουσία του θέματος(που κατανοώ οτι είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή απο όσους δηλώνουν,νιώθουν ή είναι ά-θεοι,ή φορείς του αρνητικού λόγου- μια ματιά και εδω). Οι ψυχές με την γέννηση ενος ανθρώπου ενσαρκώνονται σε κάποιο αγόρι ή κορίτσι. Υπάρχουν ορισμένες ψυχές που ήταν τόσο συνδεδεμένες με τον “υλικό κόσμο της Γης” που σαν αφηνιασμένα άλογα – απο την μεγάλη τους επιθυμία να ξαναγεννηθούν – δεν τους ενδιαφέρει “που και πως θα γεννηθούν”(όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα οι άνδρες γεννιούνται μόνο ως άνδρες και οι γυναίκες πάντα μόνο ως γυναίκες). Η τιμωρία τους – σε αυτή την περίπτωση – είναι να μην γνωρίσουν την “οικογενειακή θαλπωρή” και να μην έχουν σχέση με την τεκνοποίηση(όντα όπως αυτά αχρηστεύονται απο την θεότητα – όχι την ανθρωπότητα).

Ο άνδρας – σύμφωνα με την θρησκειολογία – είναι ο θετικός οργανισμός του λογικού όντος. Η γυναίκα σύζυγος του,είναι το αρνητικό μέρος του. Ετσι ολοκληρώθηκε το ανθρώπινο γένος μέσα απο δισεκατομμύρια υπάρξεις. Ο κόσμος της ύλης θα ήταν νωθρός,άχαρος,άσκοπος και βαρετός εάν δεν είχε δημιουργηθεί η γυναίκα. Είναι το πάν και το…τίποτε! Γι αυτό η γυναίκα είναι η σύντροφος του άντρα και οχι η Κυρία του.

Οπως όλοι -οφείλουμε να – γνωρίζουμε στη Γήϊνη ζωή χρειάζεται “μέτρο σε όλα”. Να γνωρίζει κανείς γιατί ζει και ποιον σκοπό έχει η ύπαρξη του. Υποτίθεται οτι το κυβερνητικό νομοσχέδιο απαντάει στο ερώτημα ενός ατόμου που δεν νιώθει καλά με το φύλλο στο οποίο γεννήθηκε να το αλλάξει με χειρουργική επέμβαση. “Τεχνικά”(ιατρικά) αυτό γίνεται στην ανατομία του σώματος. Ομως δεν απαντάει στο ερώτημα,γιατί γεννήθηκε “έτσι” αυτός ο άνθρωπος. Ούτε φυσικά δίνει λύση “στο πρόβλημα”. Γιατί δεν είναι ανθρώπινο.

Χαρακτήρισα “τερατούργημα” ένα τέτοιο “νομοθέτημα” γιατί αγνοεί βασικές θεμελιώδεις αξίες του ανθρώπινου γένους και ζωής. Ερχεται να βιάσει τον “θείο νόμο”(που αγνοεί) και να νομοθετήσει για μια “στρεβλή κοινωνία”(αφού νομιμοποιεί ενα φύλλο που δεν υπάρχει). Αυτά τα λίγα(προς το παρόν).

ΥΓ. Φυσικά ως ανθρώπινη κοινωνία,πρέπει να σεβόμαστε και προστατεύουμε κάθε ανθρώπινο όν,χωρίς κανενός είδους διάκριση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here