Στα πρόθυρα «διάλυσης» η βουλή, απο το “νομοθετικό τερατούργημα” Ο κάθε βουλευτής θα αναλάβει προσωπικά το βάρος της ευθύνης στην συνείδηση του και στην κοινωνία(όσοι διαθέτουν συνείδηση)

0
138

«Οι απόψεις και θέσεις της Εκκλησίας που κατατίθενται στη δημόσια συζήτηση είναι απολύτως σεβαστές» λένε κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας τις θέσεις της Εκκλησίας σχετικά με το νομοσχέδιο για την (μη)ταυτότητα φύλου σε κάποια ανθρώπινη οντότητα(που επιβάλλουν εξαιρετικά μικρές μειοψηφίες), το οποίο φαίνεται όμως να προκαλεί νέα πολύπλευρη και εξαιρετικά σημαντική οξεία κρίση μεταξύ κυβέρνησης και κοινωνίας.

Οι ίδιοι κυβερνητικοί “κύκλοι” έλεγαν ωστόσο, ότι «η κυβέρνηση με παρρησία και πάντοτε μέσα από το διάλογο συνεχίζει να επιδιώκει τομές για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, καταγωγής, φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού»

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής κ.Χάρης Κονιδάρης, είχε τονίσει μιλώντας στον ΣΚΑΪ οτι η Εκκλησία έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και καλούνται πλέον όλα τα πολιτικά κόμματα και προσωπικά ο κάθε βουλευτής να ακολουθούσουν το παράδειγμα της. Χαρακτήρισε επίσης «χυδαίο και αγοραίο παραλήρημα» τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση περί ομοφυλοφιλίας Μητροπολιτών επαναλαμβάνοντας ότι «εάν δεν φέρει τα στοιχεία, η Εκκλησία θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη».

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

«Η Εκκλησία να βγει από την υποκρισία. Λυπάμαι για την αντίδραση της», απάντησε, και πάλι μέσω του ΣΚΑΪ, ο κ. Ραγκούσης, τον οποίον στήριξαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η ΔΗΜΑΡ και το ΚΙΔΗΣΟ.

Η ψήφιση ενός τέτοιου τερατουργήματος – όπως σημειώνουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους διάφοροι βουλευτές – θα σημάνει τον ολοκληρωτικό πόλεμο της ορθοδοξίας εναντίον της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας(των 153). Και εναντίον επίσης όσων βουλευτών απο τα υπόλοιπα κόμματα δώσουν “θετική ψήφο”(εαν τελικά το νομοσχέδιο αυτό φτάσει μέχρι την διαδικασία της ψήφισης). Οπως προσθέτουν, το γεγονός για παράδειγμα οτι στην Ολλανδική βουλή ψήφισαν υπερ της κτηνοβασίας ή της παιδεραστίας δεν σημαίνει οτι και η Ελλάδα θα ακολουθήσει αυτή την βρωμιά και σαπίλα,στο όνομα μιας άρρωστης και σάπιας Ευρώπης θλιβερών μειοψηφιών.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here