Οι φασίστες βγήκαν παγανιά Το πρόβλημα είναι σαν τους "τζιχαντιστές" που δολοφονούν με τον πιο σαδιστικό και απάνθρωπο τρόπο στο όνομα του...θεού! Οι συνδικαλιστές φοιτητοπατέρες είναι πιο φασίστες απο τους...φασίστες που καταγγέλουν!

0
148

Με σαφή πρόθεση την στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Αγγελου Συρίγου, έχουν γεμίσει με αφίσα οι τοίχοι του ιδρύματος, πολλές γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.  Η αφίσα φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή. Αμεση ήταν η αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών». Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες καθηγητές του ιδρύματος κάνουν προσπάθεια για την υπογραφή κειμένου απ’ όλους τους καθηγητές του Παντείου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές – όχι της Παντείου – που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.

Σχόλιο Ε.Φ.: Μας έμεινε καθόλου ντροπή;

Όλο αυτό το σκυλολόι της καταστροφής, όλη αυτή η απαίδευτη πλέμπα πιάνει τόσο χώρο και στους τοίχους μας.

Έλα, για πόσο ακόμα θα γίνεται καραμέλα το “φασίστας” από το κάθε δήθεν ρέμπελο βλαστάρι που μπορεί να ξυλοκοπά και να διαπομπεύει χωρίς τέλος και όρια;

-Αρκετοί από εμάς που αποφοιτήσαμε από το Πάντειο, όχι δεν ξυλοκοπούμε όταν μας ανακαλούν στην τάξη και να είστε σίγουροι πως έχουμε άλλα όνειρα για τους τοίχους μας. Τους οραματιζόμαστε καθάριους, απαλλαγμένους από αφίσες ντροπής και συνθήματα “Τόλης αγαπάει Σούλα”.

Ποιοι είναι άραγε αυτοί που μπορούν ανενόχλητοι να βιάζουν δημόσιες/ιδωτικές ζωές και περιουσίες και για πόσο ακόμα;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here