Η Θράκη χωρίς μισόλογα Τα πέντε άμεσα "βήματα" για να πνεύσει καθαρός αέρας στην περιοχή

0
418

Η αποτυχημένη επιδίωξη της κυβέρνησης(όπως φάνηκε ήταν πρόθεση μόνο του ΣΥΡΙΖΑ) να παραχωρήσει – με δήθεν δικολαβίστικες δικαιολογίες – τον όρο “τουρκικός” συλλήβδην στους Ελληνες μουσουλμάνους της (Δυτικής)Θράκης, είναι άλλο ένα επεισόδιο ακραίας διαχρονικής βλακείας των διαφόρων περαστικών απο υπουργικούς (και άλλους) θώκους. Μια ενδιαφέρουσα άποψη όλου του “ιστορικού”(με τις δικές του προσεγγίσεις και πινελιές – και για να μην τα επαναλάβουμε αρκετά απο αυτά και εμεις ) κάνει ο καλός συνάδελφος διπλωματικός συντάκτης Νίκος Μελέτης εδώ.

Το τι θέλει να είναι κάποιος ή αλλιώς το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Οπως επίσης και να θεωρεί ή να είναι κάποιας “καταγωγής ή γένους”. Απο αυτό το σημείο όμως,μέχρι την προδοτική,πρακτορική στάση σε βάρος ενος κυρίαρχου κράτους ή της “πατρίδας” υπάρχει μεγάλη απόσταση. Τους προδότες ή τους πράκτορες που δρούν αντεθνικά,του εκτελούν,ως γνωστόν όλες οι χώρες,όπου Γης.

Η Τουρκία είναι ένα παρα πολύ νεαρό κράτος – ιδρύθηκε ΜΟΛΙΣ το 1923. Τότε δημιουργήθηκε η σημερινή Τουρκική γλώσσα και τότε άρχισαν να γράφουν και στα τούρκικα(για όποιον δεν γνωρίζει προηγουμένως υπήρχε η Οθωμανική Αυτοκρατορία στην οποία μιλούσαν και έγραφαν στα αραβικά). Και ως γνωστόν ο Σουλτάνος δεν ήταν “τουρκικής καταγωγής”(ενω το χαρέμι του είχε υποχρεωτικά γυναίκες απο κάθε φυλή της αυτοκρατορίας).

Το οτι ο θεσσαλονικιός γενίτσαρος Μουσταφά Κεμάλ ίδρυσε την Τουρκία και πως και γιατί αυτό έγινε εφικτό το 1923 – είναι άλλου παπά ευαγγέλιο(δεν είναι του παρόντος σημειώματος). Στις ανταλλαγές των πληθυσμών του 1920-1922 έμειναν μερικές χιλιάδες Ελληνες της Κωνσταντινούπολης ως Χριστιανοί και στην Θράκη που ενσωματώθηκε στο Ελληνικο κράτος έμειναν κάποιες χιλιάδες μουσουλμάνοι – τουρκικής καταγωγής(με την ιδιαιτερότητα οτι ήδη ζούσαν στα βουνά οι Πομάκοι,άσχετοι με τους Τούρκους,αλλά εξισλαμισθέντες και αρκετοί τσιγγάνοι, που μια βαφτίζονταν Χριστιανοί και την άλλη έλλεγαν “μεγάλος είναι ο αλλάχ”). Αυτά υπογράφηκαν στην Συνθήκη της Λωζάννης(την συνθήκη ήττας για την Ελλάδα,μην το ξεχνάμε) το 1922.

Οπως είναι γνωστό το 1955 οι Τούρκοι εξανδραπόδισαν κάθε Ελληνα Χριστιανό απο την Κωνσταντινούπολη – σε ενα οργανωμένο σχέδιο εκκαθάρισης. Στην Ελληνική Θράκη οι τουρκογενείς μουσουλμάνοι οργανωμένοι σε “γκέτο” αβγάτιζαν “δεκάδες-δεκάδες τα παιδιά σε κάθε οικογένεια”. Το εγκληματικό λάθος της Ελληνικής Πολιτείας έγινε το 1955(ή και νωρίτερα) όταν θα έπρεπε να ξεπαστρέψει οριστικά κάθε μουσουλμάνο απο την ελληνική επικράτεια – ως αντιστάθμισμα με την τουρκική πολιτική. Και για εναν επίσης πιο απλό λόγο. Γιατί ΠΟΤΕ κανένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να αφομοιωθεί,με οποιαδήποτε πολιτική,σε χριστιανική κοινωνία(το βλέπουμε με τους τζιχαντιστές στην Ευρώπη κλπ).

Το καρκίνωμα δυστυχώς έμεινε και αναπτύσσεται διαρκώς. Οσοι μηρυκάζουν ασυναρτησίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή απλώς τα παίρνουν ως “βαποράκια”. Η Ελληνική πολιτική,εαν μιλάμε για Ελληνες πολιτικούς,είναι σχετικά πολύ απλή.

1ον ΚΛΕΙΣΙΜΟ του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή(κι ας κάνουν στην Τουρκία ο,τι θέλουν,ως…αντιστάθμισμα).

2ον ΑΠΕΛΑΣΗ κάθε μουσουλμάνου που δρά ή κινειται αντεθνικά(είναι έλληνες πολίτες – και οχι τούρκοι πράκτορες). Σε αυτη την περίπτωση δήμευση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του πράκτορα.

3ον ΔΙΑΛΥΣΗ όλων των σωματείων και συλλόγων με αντεθνικό χαρακτήρα. Το να μιλάει κανείς τούρκικα,να χορεύει τούρκικα ή να βλέπει τούρκικη τηλεόραση κλπ είναι ασφαλώς δικαίωμα του. Αυτό που δεν μπορεί να γίνεται είναι “τα φυτώρια τύπου τζιχαντιστών” ή τα “μουσουλμανικά γκέτο”. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ανεχτεί αντεθνικά γκέτο.

4ον ΠΛΗΡΗ ενσωμάτωση όλων των μουσουλμάνων στην ελληνική εκπαίδευση με ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ όλων των μειονοτικων σχολείων.

5ον ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των χωριών-γκέτο με ανάπτυξη ενεργών πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ολα τα άλλα είναι “άλλα λόγια να λέμε καμμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα” ή απλά εργολαβίες για “αρπαχτές” απο τα διάφορα “πρακτοράκια” ή “βαποράκια συμφερόντων”. Κατανοητά;

iR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here