Η Ευρώπη με το ΜέΡΑ25 στην Πρωτομαγιά

0
166

Το ΜέΡΑ25 στην φετινή Πρωτομαγιά φέρνει στην Αθήνα, την κοιτίδα της Δημοκρατίας, της ελπίδας και της Ευρωπαϊκής Άνοιξης συνοδοιπόρους από κάθε γωνιά της Ευρώπης για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την απόφαση μας να πορευτούμε από κοινού στο «ευρωπαϊκό μας σπίτι» απέναντι στα κοινά μας προβλήματα.

Συνοδοιπόροι από το Βέλγιο, την Ολλανδία, την Βουλγαρία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Σουηδία, την Φινλανδία, την Ουαλία, την Νορβηγία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Ιρλανδία, την Αγγλία αλλά και την Ουγκάντα θα είναι στην Αθήνα την Πρωτομαγιά με το ΜέΡΑ25 και το DiEM25 για να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας.

Ο αγώνας των εργαζομένων σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο είναι εξαιρετικά σημαντικός και επιτακτικός, απέναντι στην «λιτότητα» που επιβάλουν «οι τραπεζίτες» και οι λογικές των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Από άκρη σε άκρη σε όλη την Ευρώπη οφείλουμε να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτούς που δολοφονούν τις ζωές μας.

Το βράδυ της Πρωτομαγιάς το ΜέΡΑ25 με το DiEM25 καλούν όλους τους συνοδοιπόρους στο «Φουάρ» στο κέντρο της Αθήνας,  για μια γιορτή «ρεαλιστικής ανυπακοής» και δημοκρατίας στην Ευρώπη. (λεπτομέρειες στο https://www.facebook.com/events/409873396511006/)

Επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here