Κυριάκος Μητσοτάκης: Κλείνει η πονεμένη τετραετία ΣΥΡΙΖΑ

0
118

Με έντονη… ποιητική διάθεση απαντά στο Μαξίμου, που προέβλεψε ότι «μετά τις ευρωεκλογές μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί». «Για της Μυρσίνης την ποδιά, τους έπιασε πια απελπισιά» απαντά η ΝΔ και προειδοποιεί τους κυβερνώντες «ότι πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Ειδικότερα πηγές της ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρουν:

«Για της Μυρσίνης την ποδιά,

Τους έπιασε πια απελπισιά.

Οσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο,

Τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Η ανακοίνωση Μαξίμου

Προηγουμένως το Μαξίμου, εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ για τα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τις εκλογές, ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας… Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».

Δριμεία επίθεση εφ’ όλης της ύλης εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα.

«Καθώς κλείνει αυτή η πονεμένη τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, από τη μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση, τα αποτελέσματα είναι θλιβερά για αυτή τη χώρα. Θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τους φόρους, για τα ψέματα τα οποία είπε, θα τον θυμόμαστε για τη συμφωνία των Πρεσπών, και το πώς εκχώρησε τη μακεδονική γλώσσα, θα τον θυμόμαστε για το διχασμό, για την πώρωση και το δηλητήριο που ρίχνει στην πολιτική ζωή, αλλά και για τον τρόπο με το οποίο ξέφτισε το δήθεν πολυδιαφημισμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας εκτενή αναφορά στο συμβάν με τη Μυρσίνη Λοΐζου, αλλά και την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ που επιτρέπει στους υποψήφιους ευρωβουλευτές να μην παραιτηθούν από βουλευτές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here