Πέταξε το παιδί της απο το μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό…. Σοκ στον Νέο Κόσμο. Μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το κοριτσάκι της και στη συνέχεια βούτηξε η ίδια στο κενό. Το συμβάν σημειώθηκε στις 16:30 στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη 10.

0
118

Η Κυριακή Τσορτανίδου, 42 ετών και το  κοριτσάκι μόλις 4 ετών Φωτεινή Σπυριδάκη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γεννηματά και Αγλαϊα Κυριακού αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η μητέρα πρώτα πέταξε το μωρό της και στη συνέχεια, βάζοντας καρέκλες μπροστά στα κάγκελα ώστε να μπορέσει να τα υπερπηδήσει, πήδηξε κι η ίδια από τον πέμπτο όροφο.

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγος της είχε φυγεί από το σπίτι λίγα λεπτά πριν το συμβάν.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γείτονες, οι οποίοι είδαν την τραγωδία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο κάτοικος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές. Όπως αναφέρει η γυναίκα πέταξε το κοριτσάκι της και στη συνέχεια ο ίδιος κι άλλη μια γειτόνισσα άρχισαν να της φωνάζουν να μπει μέσα και να μην κάνει το ίδιο. Δεν τους άκουσε…

Τραγική φιγούρα της ιστορίας, ο σύζυγος και πατέρας, ο οποίος μόλις κατέφθασε έξω από την οικία του, είδε τη γυναίκα και την κόρη του πεσμένες στην άσφαλτο…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here