Αρρωστα και σάπια «μυαλά» οι δολοφόνοι της Τοπαλούδη

0
124

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία για τη δολοφονία Τοπαλούδη που έφερε στο φως η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Οι δύο πνευματικά άρρωστοι και σάπιοι μέχρι το μεδούλι «νεαροί» που κατηγορούνται για το θάνατό της φαίνεται ότι είχαν πολύ αρρωστημένα μυαλά μιας και ακόμη και μετά από τρεις ημέρες από το τραγικό γεγονός προσπαθούσαν να ψαρέψουν κι άλλα κορίτσια για να τα βιάσουν αρχικά ή και να τα δολοφονίσουν.

Σύμφωνα με τις κλήσεις και τις συνομιλίες που βγήκαν από το κινητό του 21χρονου, έπαιρνε τηλέφωνο νεαρές κοπέλες και τις ζητούσε να βγουν για να γνωριστούν. Επαιρνε συνεχώς κι έστελνε μηνύματα πιεστικά στις κοπέλες να βγουν κι όταν του έλεγαν «δεν θέλω», αυτός τις έλεγε «εγώ θέλω όμως».

Πριν αλλά ακόμη και μετά το έγκλημα ο κατηγορούμενος ως στυγνός δολοφόνος από τη Λίνδο συνέχιζε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Ενα 24ωρο πριν τη δολοφονία Τοπαλούδη, σύμφωνα με τον ANT1, τηλεφώνησε σε 24χρονη και τις πρότεινε ό,τι και στην φοιτήτρια που τελικά σκότωσε.

Την ημέρα του φόνου τηλεφωνεί ξανά στην 24χρονη και της ζητά να βγούνε αλλά ευτυχώς για εκείνη, δεν ενδίδει στις πιέσεις του. Επίσης, 18 ώρες μετά από τη στιγμή που είδε την Τοπαλούδη να πέφτει νεκρή ο φερόμενος ως στυγνός ψυχοπαθής δολοφόνος ξαναπαίρνει τηλέφωνο την 24χρονη προφανώς γιατί δεν θέλει να χωνέψει ότι του λέει όχι.

Συνεχίζει να της τηλεφωνεί και να ζητά να βγουν αλλά η κοπέλα αρνείται. «Σοκαρίστικα όταν έμαθα τι είχαν κάνει» λέει αργότερα όταν αποκαλύπτει στην Αστυνομία τις πιέσεις που της ασκούσε.

Οπως φαίνεται έχουν προσεγγίσει κι άλλα κορίτσια στη Ρόδο που τελικώς στάθηκαν τυχερά σε αντίθεση με την Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε άγρια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here