Πάνος σε Αλ6: Είσαι ενας ψυχρός κυνικός εκτελεστής….

0
174

«Είσαι ενας ψυχρός εκτελεστής» είπε κατα πρόσωπο στον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος,στην τελευταία του ομιλία ως αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος σε αυτή τη βουλή. Η ομιλία του Π.Καμμένου σήμερα στη βουλή είναι η ταφόπλακα του Αλέξη Τσίπρα και κατ΄επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ – νωρίτερα ή λίγο αργότερα.

Τα όσα είπε και ο διάλογος που είχαν «οι δυο τους» προοιονίζουν πολλά μποφόρ και θύελλα με απρόβλεπες διαστάσεις και συνέπειες. Είναι σαφές οτι το γυαλί έγινε θρύψαλα και οι δυο τους «θα μονομαχίσουν μέχρι θανάτου». Ο Τσίπρας,όπως αποκάλυψε ο Πάνος, του έστειλε χθες ενα μνμ στο κινητό του τηλ για «γέφυρες» με τη ΝΔ και την «διαπλοκή» για να του απαντήσει ο Πάνος οτι η διαπλοκή ζεί και βασιλεύει μέσα στο Μαξίμου και τους «κολλητούς» του Τσίπρα. Και οτι εαν δεν υπήρχε αυτός το 2015 να τον κάνει πρωθυπουργό θα ήταν ένα…τίποτα. Και προφανώς έχει δίκαιο…

Ο Αλ6 θαυμάζεται απο όλους σαν ενας κυνικός αμοραλιστής εκτελεστής των ανθρώπων που είτε συνεργάζονται μαζί του είτε θεωρούνται εν δυνάμει «εχθροί». Ενα δολοφονικό σύστημα πολιτικων απατεώνων που αργά τους…κατάλαβε και ο Πάνος. Οταν τον πέταξαν στον σκουπιδοτενεκέ…Και μάλιστα ο Τσίπρας του είπε οτι θα με ευγνωμονείς γι…αυτό! Με άλλα λόγια «οτι σου κάνω και χάρη που δεν σε εκτελώ πραγματικά…αλλα απλά σου πήρα τους βουλευτές».

Η συνέχεια αναμένεται θεαματική…για γερά νεύρα καθώς ο Καμμένος άφησε υπονοούμενα ακόμη και για την ζωή του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here