Ολη η Βόρεια Ελλάδα φωνάζει: «Προδότες…» – «Παυλόπουλε δώσε πίσω το εθνόσημο»

0
173

Με τη φράση «Προδότη…» και μούντζες, υποδέχθηκαν τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Θεσσαλονίκη που θέλησε να εμφανιστεί υπο την προστασία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ. «Συριζαίοι και Προκόπης» όπως λένε στη Θεσσαλονίκη «πολύ δύσκολα πλέον θα μπορούν να «ανεβαίνουν» στην Μακεδονία,την Ηπειρο και την Θράκη» αφού η οργή εναντίον τους ξεχειλίζει για την επαίσχυντη «συμφωνία» που πρόθυμα ψήφισαν και υπέγραψαν κόντρα και απέναντι στην θέληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού,εξαργυρώνοντας άγνωστο τι και ποια «γραμμάτια» έναντι των ξένων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε στη Θεσσαλονίκη να τιμήσει τους έλληνες εβραίους που εξοντώθηκαν απο τους Γερμανούς Ναζί την περίοδο του Β’ παγκόσμιου Πολέμου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που προστατεύουν τον Πρόεδρο της «Ελληνικής» Δημοκρατίας Παυλόπουλο απο την …αγάπη του κόσμου, έριξαν πάλι χημικά εναντίον όσων διαδήλωναν για να τους διαλύσουν. Η…αγάπη του κόσμου για τους ΣΥΡΙΖαίους και τον «Καραμανλικό Πρόεδρο» είναι…ασυγκράτητη ειδικά στην Βόρειο Ελλάδα. Μια συμφωνία που όπως όλοι λένε, μόνο δεινά θα φέρει σε Ελληνες και Σκοπιανούς,αφού οι χρηματοδότες της επαίσχυντης αυτης «συμφωνίας» στόχο έχουν, να θέσουν σε σύγκρουση τους λαούς μεταξύ τους, για να καρπωθούν αργότερα τα…ωφέλη αυτοί, ως …δήθεν «ειρηνοποιοί».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here