Καμμένος σε Κοτζιά: Είσαι εισ-πράττω…(απο Σόρος). Κοτζιάς σε Καμμένο: Είσαι υπόκοσμος και παρακράτος!

0
117

«Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο “Εθνικός ψεύτης”» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κίνημα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά

Την άμεση προσφυγή του στη δικαιοσύνη ανακοινώνει το ΠΡΑΤΤΩ «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.»

Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγο κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Σχόλιο: Μέχρι πριν απο λίγες ημέρες – και για 4 ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ – ο ένας ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας και ο έτερος Υπουργός των Εξωτερικών. Αμφότεροι συνεταιράκια του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του. Κακόμοιρη Ελλάδα,που έμπλεξες…

Και «η συμφωνία των Πρεσπών» είναι αποτέλεσμα δωροδοκίας απο τους εχθρούς της Ελλάδας όπως καταγγέλει ο Π.Καμμένος; Που δείχνει ως εθνικο προδότη και εγκληματία τον υπουργό των εξωτερικών που διαπραγματευτηκε και υπέγραψε την «συμφωνία των πρεσπών». Θα το δούμε,έστω και στα δικαστήρια,αφού ο Ν.Κοτζιάς προσέφυγε σε αυτά…Κανονικά ο Π.Καμμένος θα πρέπει να τα δώσει,ο,τι στοιχεία έχει,στην δημοσιότητα και σε γνώση του Ελληνικού Λαού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here