Ο Π.Καμμένος «μαζεύει τα πράγματα του» απο το ΥΕΘΑ και καλεί όλους τους ΑΝΕΛ να τον ακολουθήσουν…. ...διαφορετικά απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» τον Α.Τσίπρα «και την παρέα του»

0
79

Οι πληροφορίες του iR αναφέρουν οτι ο Π.Καμμένος θα αποχωρήσει απο την κυβέρνηση και θα καλέσει και όλους και όλες που τοποθέτησε ο ίδιος στην κυβέρνηση Τσίπρα,να παραδώσουν τα υπουργικά τους χαρτοφυλάκια ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει – εαν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή  – μια νεα κυβέρνηση.

Βέβαια Τ.Κουϊκ,Ε.Κουντουρά,Β.Κόκκαλης,Μαρίνα Χρυσοβελώνη,Ν.Μαυραγάνης λένε οτι θα μείνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις…καρέκλες τους και θα πάνε στη συνέχεια και στα…ψηφοδέλτια του. Και οτι οι μυστικές συμφωνίες και διεργασίες έχουν γίνει εδω και πολύ καιρό. Οπως και του Παπαχριστόπουλου «που αυτα που λέει δεν υπάρχουν ουτε στο…τιμπουκτου με τους ουρακοτάγκους» οπως σχολίαζε στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Επίσης μέχρι στιγμής ισχύει και η αυριανη τηλεοπτική συνέντευξη του Π.Καμμένου στο STAR. Το γεγονός οτι ο Α.Τσίπρας ξεπουπούλιασε και τον Καμμένο και τον άφησε χωρίς κόμμα ως…αρχηγό-ρόμπα,έχει κάνει τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ…βαπόρι. Θεωρεί μεγάλη ατιμία αυτό που του κάνει ο Α.Τσίπρας και είναι έτοιμος για…πόλεμο. Υπο αυτή την έννοια, λένε οτι θα άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση προκειμένου όλοι μέσα στη βουλή να πάρουν θέση με ονόματα και διευθύνσεις στην νέο ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει ο Α.Τσίπρας αλλα και προς την συμφωνία των Πρεσπών,εαν φθάσει στη βουλή.

Σε αυτή την περίπτωση όπως χαρακτήρισε «ολετήρα της χώρας» τον Νίκο Κοτζιά να χαρακτηρίσει και «πρωθυπουργό των αποστατών και της αποστασίας» και τον Α.Τσίπρα. Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια προσπάθεια με ενδιάμεσους όπως ο Ν.Παππάς κ.α. να φτάσουν «μέχρι τις 19 Μαϊου» οπότε και να γίνουν οι εθνικές εκλογές. Αλλά όλα δείχνουν οτι περισσότερο μοιάζουν να είναι «ευσεβείς πόθοι». Οπως και να έχει μια «αιμομικτική σχέση» φθάνει στο τέλος της…και απομένει να δούμε τη συνέχεια…που όλα δείχνουν οτι θα έχει «και πολύ θέαμα».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here