Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ!!

0
180

Προπονητές μπάσκετ, στίβου και δάσκαλοι παραδοσιακών χορών είναι μόνο μερικές από τις ειδικότητες των στενών συνεργατών της Σερραίας πολιτικού.

Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, συνολικά 7 καθηγητές φυσικής αγωγής με καταγωγή από το Νομό Σερρών αποσπάστηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ από το υπουργείο Παιδείας στο πολιτικό γραφείο της πρώην υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης και νυν Εθνικής Αμυνας Μαρίας Κόλλια τσαρουχά για να συνδράμουν στο έργο της.

Το μεγαλύτερο διάστημα υπηρετούσαν ταυτόχρονα οι 5 εξ αυτών στο επιτελείο της.

Στις 2 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως n κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Παιδείας Ερευνας και Θρησκευμάτων της απόσπασης 3 καθηγητών φυσικής αγωγής στο πολιτικό γραφείο της κυρίας Κόλλια – Τσαρουχά.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, αποσπάται ο Χίτζιος Γεώργιος, εκπαιδευτικός του υπουργείου Παιδείας, στο πολιτικό γραφείο ms υφυπουργού Εθνικής Αμυνας από 05/09/2018.

Από την ίδια ημερομηνία προσφέρει τις υπηρεσίες του στην υφυπουργό και οΓρηγορούδης Χρήστος, όπως επίσης και η γυμνάστρια Κατερίνα Κουγιουμτζή.

Πρόκειται ουσιαστικά για την ανανέωση της απόσπασης των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι τον ανασχηματισμό του περασμένου Αυγούστου στο πολιτικό γραφείο του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόσω η ίδια ήταν υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Στην ίδια θέση βρισκόταν αποσπασμένη και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μαρία Παλάζη, ανεβάζοντας τον αριθμό των γυμναστών σε 4.

Στο μεταξύ τη διετία 2015-2016, από τους 9 αποσπασμένους δημοσίους υπαλλήλους του πολιτικού γραφείου της τότε υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης οι 5 ήταν καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Εκτός από την κυρία Παλάζη και τους κυρίους Χίτζιο και Γρηγορούδη συνεργάτες της κυρίας Κόλλια-Τσαρουχά υπήρξαν και οι γυμναστές Κώστας Μητρούδης ο οποίος ήταν διορισμένος στον Νομό Καβάλας την περίοδο εκείνη καθώς και ο Φώτης Τσέτας με οργανική θέση στον Νομό Δράμας. Τις υπηρεσίες του στο ίδιο πολιτικό γραφείο προσέφερε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Τερζής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here