Το βαθύ μαύρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Οι πιο μαύρες σελίδες της «ενημέρωσης» υπήρξαν τον καιρό που κυβερνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - και η χούντα ωχριά μπροστά τους

0
222

Ο,τι πιο άθλιο έχει υπάρξει στην ΕΡΤ απο συστάσεως της μέχρι σήμερα,το βρίσκει κανείς στα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το «μαύρο» του Α.Σαμαρά μοιάζει με…όαση,μπροστά στην φασιστική μαυρίλα που κυριαρχεία πο τον ιανουάριο του 2015 και εντεύθεν. Οι απανωτές παραιτήσεις με επιστολές-φωτιά που καταθέτουν οι αποχωρούντες (προφανώς για να σώσουν – αν σώζεται…- το τομάρι τους αφού…ξεζούμισαν και έφαγαν και ήπιαν για 3,5 χρόνια στο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΚΟ τραπέζι που πληρώνουν τα υποζύγια ονόματι έλληνες φορολογούμενοι) είναι η κορυφή του παγόβουνου,σε όσα έρχονται.

Θα ακούσουμε στη βουλή τι θα κάνει η αντιπολίτευση μόλις ξεκουμπιστούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,σε λίγους μήνες. Κανονικά θα πρέπει να μπει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ σε αυτό το άθλιο πράγμα που ονομάζεται ΕΡΤ ΑΕ (ακόμη και η χούντα είχε καλύτερη τηλεόραση και ραδιοφωνία) και να δημιουργηθεί απο την αρχή μια ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση-ραδιοφωνία με ΕΝΑ μόνο ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ τηλεοπτικό δίκτυο και ΕΝΑ μόνο ΨΗΦΙΑΚΟ ραδιόφωνο. Και δημοσιογράφους ΜΟΝΟ μέλη της ΕΣΗΕΑ και των αντίστοιχων ενώσεων. Που να έχουν ΕΠΑΡΚΕΙΑ για τη θέση που προσλαμάνονται και να κρίνονται ανα ΕΞΑΜΗΝΟ για την απόδοση τους. Με αμοιβές όπως πχ στο Ηνωμένο βασίλειο,Τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία.

Είναι να απορεί κανεις. Βλέπει πραγματικά έστω απο αυτούς που κάνουν εκπομπές στην κρατική τηλεόραση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την…εικόνα τους και το προϊόν τους; Απο ΑΘΛΙΟ εως..ΠΑΝΑΘΛΙΟ. Ντροπή ρεεεεεε

Τα όσα έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε βάρος των δημοσιογράφων,της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης,σε βάρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τελικά,θα μείνουν ως η ΠΙΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδα. Ντροπή. Και πάλι Ντροπή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here