Αννα Καραμανλή: Η κυβέρνηση να σταματήσει το κρυφτούλι με τα ακίνητα που παρέδωσε στο «υπερταμείο»

0
187

«Το προσχέδιο του προϋπολογισμού είναι όπου κάτσει η μπίλια» είπε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή στην εκπομπή του Νίκου Καραμπάση «Ο παλμός των γεγονότων» και συνέχισε αναφερόμενη στην παραχώρηση ακινήτων στο υπερταμείο λέγοντας πως «η κυβέρνηση παίζει κρυφτούλι».

Για τις συντάξεις: «Το προσχέδιο του προϋπολογισμού είναι όπου κάτσει η μπίλια. Ένας προϋπολογισμός πρέπει να είναι σαφής και διαφανής. Θεωρούμε ότι είναι ένα άδικο μέτρο, ευχόμαστε να μην περικοπούν, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται, παρατείνεται. Επίσης, πρέπει να ζητήσουν συγνώμη, γιατί ο Τσίπρας είπε να αποδημήσουν εις κύριο, κάτι που είπε και ο κ. Τσακαλώτος στο Λονδίνο. Για να είναι βιώσιμο ένα ασφαλιστικό δεν χρειάζεται να πεθάνουν οι συνάνθρωποί μας, αλλά να δοθούν νέες θέσεις εργασίας που θα φέρουν και χρήματα».

Για την παραχώρηση ακινήτων στο υπερταμείο: «Η κυβέρνηση παίζει κρυφτούλι. Τη μια λένε ότι δόθηκαν για παραχώρηση και την άλλη ότι μπήκαν εκ παραδρομής. Μέσα στα ακίνητα, βρίσκεται και το Ολυμπιακό Στάδιο για το οποίο δεν ρώτησαν κανέναν, ούτε την ΕΟΕ, ούτε καν τις ομοσπονδίες. Είναι μια προχειρότητα και «τσαπατσουλιά» για να κλείσει άρον άρον το μνημόνιο».

Για την ΕΡΤ: «Δεν θα κρίνω την ΕΡΤ. Εκείνο που κρίνω είναι ο ρόλος του κ. Βασιλειάδη, ο οποίος δεν είναι να κάνει την προξενήτρα. Είναι να παρακολουθεί και να υπάρχει σοβαρότητα και διαφάνεια στον αθλητισμό».

Για το δημοψήφισμα στα Σκόπια: «Το δημοψήφισμα ήταν μια ήττα του Ζάεφ. Εγώ θέλω να σχολιάσω, τα πρακτικά που δημοσιεύτηκαν, που δείχνουν πόσο πρόχειρα χειρίστηκαν οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, ένα εθνικό θέμα. Αποδείχθηκε ότι είχαν συμφωνήσει στο Μακεδονία του Ίλιντεν, που είναι απόλυτος αλυτρωτισμός. Αν είναι αντίθετος ο κ. Καμμένος οφείλει να αποχωρήσει τώρα».

Για τις κινήσεις της Ν. Δημοκρατίας: «Αν επικυρωθεί η συμφωνία θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι μπορούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Επειδή είμαι Μακεδόνισα, οφείλω να πω πως πάνω το κλίμα είναι άγριο. Δεν είναι εύκολο για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here