Ζέφη Δημαδάμα: «Η παραχώρηση των μνημείων μας παραβιάζει το Σύνταγμα»

0
616

«Η παραχώρηση των μνημείων παραβιάζει το Σύνταγμα» τόνισε η πρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κινήματος Ζέφη Δημαδάμα στην εκπομπή του Νίκου Καραμπάση «ο παλμός των γεγονότων» στην οποία μίλησε και για την κλιματική αλλαγή που θα επηρεάσει σε πολλά επίπεδα τη χώρα μας.

Για την κλιματική αλλαγή: «Θα έχουμε μεγάλες επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή. Θυμίζω τον κυκλώνα, φαινόμενο που έχει ξαναγίνει αλλά που διαρκώς θα εντείνεται στη χώρα μας. Θα υπάρχει και οικονομική διάσταση του θέματος, καθώς και η γεωργία θα έχει προβλήματα. Πρέπει να καθυστερήσουμε τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής και για να γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε στροφή στις πράσινες πηγές ενέργειας, αλλά κυρίως να υπάρχει σωστός σχεδιασμός».

Για την παραχώρηση ακινήτων στο υπερταμείο: «Η παραχώρηση μνημείων, παραβιάζει το Σύνταγμα. Δεν μπορεί να έχει γίνει από «βλακεία» Δεν είναι δυνατό να εκποιούμε τη συγκεκριμένη περιουσία προκειμένου να κλείσουμε πληγές και τρύπες. Πρέπει να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις και να δούμε ποιος θα απολογηθεί. Αμφιβάλλω αν μπορούν να εξαιρεθούν πλέον κάποια ακίνητα».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here