Οι ξένοι επικυρίαρχοι απαίτησαν και πήραν όλα τα «φιλέτα» – τι παίρνουν απο τον Δήμο Αμπελοκήπων και Μενεμένης στην Θεσσαλονίκη Σε κατάσταση-σοκ ο δήμαρχος απευθύνει επιστολή-έκκληση σε Τσίπρα,Τσακαλώτο,Νοτοπούλου και λοιπούς μπας και σωθεί «κάτι»

0
172

Χωρίς σχόλια διαβάστε απλά την επισολή του Δημάρχου για να αντιληφθείτε τι συνέβη μυστικά,κρυφά και μουλουχτά με πάνω απο 80.000 ακίνητα του δημοσίου που πέρασαν «νύχτα» στους ξένους επικυρίαρχους με…αντίδωρο στους εξουσιολάγνες-εξουσιομανείς του «ελληνικού» κοινοβουλίου τις «καρέκλες τους»(στημένες δημοσκοπήσεις,διαφθορά,νοθεία,αποστασίες κ.α.) και τα «έξτρα μπόνους τους».

Την ανησυχία του για τη µεταβίβαση ακινήτων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του ∆ήµου Αµπελοκήπων- Μενεµένης στη Εταιρεία Ακινήτων ∆ηµοσίου (ΕΤ.Α.∆. Α.Ε.) εξέφρασε µε επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ο ∆ήµαρχος Αµπελοκήπων-Μενεµένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου. Στην επιστολή, η οποία εκτός από τον Πρωθυπουργό αποστέλλεται και στον Υπουργό Οικονοµικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου καθώς και στην ∆ιευθύνοντα Σύµβουλο της Ε.Ε.ΣΥ.Π. Α.Ε. και την ΕΤ.Α.∆. Α.Ε., ο κ. Κυρίζογλου αναφέρεται σε 29 ακίνητα ευρισκόµενα εντός των διοικητικών ορίων του δήµου και τα οποία βρίσκονται µεταξύ των 10.119 υπό µεταβίβαση στην ΕΤ.Α.∆. Α.Ε. ακινήτων.

Μεταξύ των 29 αυτών ακινήτων περιλαµβάνονται και τα Συµµαχικά Νεκροταφεία (Ζέιτενλικ) µε ΚΑΕΚ 190111708031, το Ινδικό Νεκροταφείο µε ΚΑΕΚ 190693105027, το πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» µε ΚΑΕΚ 190110101114, το οικόπεδο στο οποίο πρόκειται να ανεγερθεί το διδακτήριο του Καλλιτεχνικού Γυµνασίου-Λυκείου Αµπελοκήπων-Μενεµένης και ο Ιερός Ναός του Αγίου Πολυκάρπου µε ΚΑΕΚ 190691107001 κλπ.

Συγκεκριµένα για το πρώην στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» ζητείται η τήρηση της από την Κτηµατική Εταιρεία ∆ηµοσίου (Κ.Ε.∆.) γενοµένης παραχώρησης στο ∆ήµο µας µε δεδοµένο ότι επίκειται στο άµεσο µέλλον η οριστική θεσµική έγκριση από το ΥΠΕΝ του ήδη κατατεθέντος Ειδικού Χωρικού Σχεδίου από το ΥΠΕΝ και η εν συνεχεία ολοκλήρωση της αξιοποίηση της συγκεκριµένης έκτασης σύµφωνα µε τους όρους του παραχωρητηρίου ενώ για το σύνολο των υπό µεταβίβαση ακινήτων αιτείται την αποφυγή κάθε ενέργειας και πράξης που θα εµποδίσει ή θα αποτρέψει την ολοκλήρωση των ανωτέρω διαδικασιών και την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here