Σοκ στα Γιάννενα: Δώσανε στους ξένους το Κάστρο της πόλης,  το Βυζαντινό Μουσείο, το αρχοντικό Μίσιου, το Στρατόπεδο Βελισαρίου, αθλητικές εγκαταστάσεις, το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο Κατσικά, το Αστυνομικό Μέγαρο, η  Πυροσβεστική Υπηρεσία κ.α. Ψυχρολουσία από τη διασταύρωση ακινήτων  

0
717

Ψυχρολουσία και για τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων αποτέλεσε η ταυτοποίηση των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν από το Δημόσιο στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ  Α.Ε.) που είναι θυγατρική του ΤΑΙΠΕΔ.

Σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε για την ερχόμενη Παρασκευή  ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας θα παρουσιαστούν ακριβή στοιχεία- αποτέλεσμα ενδελεχούς διασταύρωσης- για τα 57 ακίνητα ενδιαφέροντος του Δήμου που  μεταβιβάστηκαν στο υπερταμείο.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται το Κάστρο της πόλης,  το Βυζαντινό Μουσείο, το αρχοντικό Μίσιου, το Στρατόπεδο Βελισαρίου, αθλητικές εγκαταστάσεις, το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο Κατσικά, το Αστυνομικό Μέγαρο, η  Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθώς, νηπιαγωγείο και πολλά άλλα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here