Με τραγούδια και συνθήματα εναντίον των ξενόδουλων πολιτικών

0
229

Πολλές χιλιάδες ήταν οι διαδηλωτές-πολίτες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, τόσο στο Λευκό Πύργο, όσο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρά τα απαγορευτικά «μέτρα ασφαλείας» – στην ουσία το σαμποτάζ της εκδήλωσης με κάθε μέσο και τρόπο απο τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Με συνθήματα, όπως «όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας», «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία» και «Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία» διαδήλωσαν εναντίον των ξενόδουλων πολιτικών που υπέγραψαν την συμφωνία στις Πρέσπες με τα Σκόπια.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να προσεγγίσει το Βελλίδειο συνεδρίακο κέντρο αλλά σταμάτησε στην πλατεία ΧΑΝΘ από το φράγμα που είχαν στήσει δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ. Μετά το αστυνομικό μπλόκο επέστρεψαν στον Λευκό Πύργο όπου απλώς έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό με μηνύματα όπως «Μακεδονία, Γη Ελληνική» και παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα κάγκελα και τους φραγμούς από κλούβες των ΜΑΤ, πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, φώναξαν για την ελληνικότητα όλης της περιοχής σε μια συγκέντρωση στην οποία δεν υπήρξαν κεντρικές ομιλίες αλλά μόνο τραγούδια και συνθήματα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here