Οι αντίπαλοι του Τράμπ, «έβγαλαν τα…μπαζούκας»!

0
144

Σε μεγάλη απελπισία και ταραχή βρίσκεται το βαθύ «σιωνιστικό» κατεστημένο στις ΗΠΑ(και ευρϋτερα) απο τις επιχείμενες επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματος του,απο τον Ν.Τράμπ. Γι αυτό και συνεχίζει μανιασμένα και λυσσασμένα τον πόλεμο εναντίον του Ν.Τράμπ μήπως και καταφέρει να τον «φάει» και ματαιώσει όσα σχεδιάζει.

Ο Ν.Τράμπ δίνει εναν άνισο αγώνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο εαν θα αντέξει,αν και ως ενα σημείο,όπως και ο Β.Πούτιν βέβαια,είναι μέρος του ΙΔΙΟΥ συστήματος. Προφανώς τα εσωτερικά ξεκαθαρίσματα έχουν πολλαπλές διαβαθμίσεις και απο ενα σημείοι και μετά αποκτούν και «προσωπικό χαρακτήρα».

Ετσι το γνωστό σιωνιστικό  περιοδικό TIME αφιερώνει συχνά τα εξώφυλλά του στον αμερικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, προσπαθώντας να καταδείξει τις επιπτώσεις που θα επιφέρουν τα πολλά ερωτικά του σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απο την εποχή που ήταν απλός ενας play boy μεγιστάνας του πλούτου- κάτι απολύτως συνηθισμένο. Έτσι και με το τεύχος της 3ης Σεπτεμβρίου, στο οποίο φαίνεται ο πρόεδρος… στον βυθό, όπου κατέληξε μετά από μια καταιγίδα και φουρτούνα, όπως απεικονίζεται σε εξώφυλλα του σιωνιστικού περιοδικού νωρίτερα μέσα στο έτος.

Το τελευταίο ήταν η υπόθεση του Κοέν, το οποίο έφερε όμως τον πρόεδρο σε… θέση αντεπίθεσης, δηλώνοντας πως “οι αγορές θα καταρρεύσουν αν καθαιρεθεί”, στον απόηχο των δηλώσεων του πρώην δικηγόρου του που στράφηκε,όλως περιέργως, εναντίον του.

“Αν ποτέ καθαιρεθώ, νομίζω πως οι αγορές θα κατέρρεαν και πως ο καθένας θα γινόταν πιο φτωχός”, δήλωσε ο Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε σε εκπομπή που αναμεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox. “Δεν ξέρω πώς μπορεί να καθαιρεθεί κάποιος που κάνει σούπερ δουλειά”, πρόσθεσε.

Ο σιωνιστικός κλοιός εμφανίζεται απο τα φιλικά του μέσα ανα τον κόσμο να σφίγγει γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο αφότου ο πρώην δικηγόρος του Μάικλ Κόεν κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εξαγόρασε, έπειτα από αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ, τη σιωπή δύο γυναικών που φέρεται να ήταν ερωμένες του Τραμπ τα παλιότερα χρόνια “προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών” για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

Ο Μάικλ Κόεν, που κατηγορείται για παραβίαση των νόμων περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας, συμφώνησε με τις αρχές να δηλώσει ένοχος, κάτι που μπορεί να τον κάνει να συνεργαστεί με τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ. στον οποίο έχει ανατεθεί η έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο Λευκός Οίκος είχε ήδη δηλώσει χθες ότι ο Τραμπ “δεν ανησυχεί καθόλου” για τυχόν αποκαλύψεις τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο Μάικλ Κόεν..

Πάντως, σχετικά με την κατάρρευση των αγορών που θα συνέβαινε με μια πιθανή παραίτηση Τραμπ, η Διευθύντρια Στρατηγικής της Παγκόσμιας Αγοράς στην Invesco, Kristina Hooper,προφανώς σε αγαστή συνεργασία με το σιωνιστικό σύστημα απάντησε χαιρέκακα:

«Θα υπήρχαν μόνο κάποιες βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις. Ήδη ακολουθούνται τα καλύτερα στοιχεία της ατζέντας Τραμπ – δηλαδή η φορολογική μεταρρύθμιση, χάρη στην οποία προστίθενται μονάδες στο αμερικάνικο ΑΕΠ. Ωστόσο, άλλες οικονομικές κατευθύνσεις που ακολουθεί, όπως οι πολιτικές του στο διεθνές εμπόριο, δεν ευνοούν την ανάπτυξη και προκαλούν ανησυχία στους επενδυτές».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here