Επικίνδυνοι για την υγεία του λαού

0
628

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για την αποτίμηση των συνεπειών σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες απο τις φωτιές της Δευτέρας – και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει η Τρίτη – το γεγονός οτι έχουμε πάνω απο 49 νεκρούς (εικάζεται οτι θα ξεπεράσουν τους 60) και περίπου 156 τραυματίες (μεταξύ των οποίων ορισμένοι σε κρίσιμη κατάσταση) και πολλούς αγνοούμενους που τους…αναζητούν στη θάλασσα και αλλού,υπογραμμίζει το μέγεθος της ανείπωτης τραγωδίας. Περίπου 1200 καμμένα ολοσχερώς σπίτια σε Μάτι-Πικέρμι.

Και όλα αυτά με το πρώτο…αεράκι λίγων ωρών,που το περιμένανε. Και που έγιναν αυτά τα ανείπωτα; Στην πιο τουριστική και πυκνοκατοιμένη περιοχή της Αττικής.Στο Μάτι,τον Ν.Βουτζά,την Ραφήνα,τον Α.Ανδρέα…Χάθηκαν μωράκια,παιδιά,ηλικιωμένοι γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δεν έκανε σωστά την δουλειά του…(πάλι).

Η ανύπαρκτη περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μετά τους πνιγμούς και τις καταστροφές στην Μάνδρα τώρα «σεριανάει» και τους νεκρούς στο Μάτι και τον Ν.Βουτζά ονειρευόμενη τις καρέκλες της ευρωβουλής και όπως διαδίδουν οι άνθρωποι της την…αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ(sic). ΝΤΡΟΠΗ…Να ξεκουμπισθεί απο προσώπου ελλάδας,τώρα…να παραιτηθεί και να μην την ξαναδούμε στα μέρη μας..Φτάνουν τόσα σκουπίδια…

Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε στην σέντρα τους υπουργούς του – και την Δούρου – για να δείξει οτι αυτός τώρα ενημερώνεται και θα πάρει…αποφάσεις. Αλλά αυτό δείχνει πόσο…μαφιόζικα λειτουργούν. ΕΑΝ μιλάμε για άντρες και δη πρωθυπουργό, θα έπρεπε να τους είχε στείλει στον αγύριστο όσους υπουργούς φώναξε για…σύσκεψη. Και αφού τους είχε διαολοστείλει, στη συνέχεια να ανακοίνωνε ΑΜΕΣΑ μέτρα ΣΤΗΡΙΞΗΣ των πληγέντων και πως δεν θα είχαμε συνέχεια του φαινομένου με τις φωτιές…-τουλάχιστον για φέτος. Αυτός αναζητούσε για ξένους…δάχτυλους και άλλα…περίεργα «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». ΝΤΡΟΠΗ…

Θα περιμένουμε το πρώτο φως της ημέρας για τον απολογισμό μιας επικίνδυνης για την υγεία του λαού μας κυβέρνησης και Περιφέρειας. Ελπίζοντας οτι δεν θα έχουμε συνέχεια του φαινομένου…Και θα επανέλθουμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here