Προς την Φώφη Γεννηματά

0
612

Η Φώφη Γεννηματά μία επιλογή έχει πλέον,καθώς όλα δείχουν οτι οι κάλπες θα στηθούν πολύ σύντομα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και κινείται σε μονοψήφια ποσοστά σε όλη την Ελλάδα. Να βάλει στην…άκρη το «Κίνημα Αλλαγής» για αργότερα και να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ. Και πλέον να μιλά σαν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Να βγει και να πει οτι το εγχείρημα του νέου φορέα υπονομεύτηκε και σαμποταρίσθηκε απο την διαπλοκή που στηρίζει την «παρέα Τσίπρα»(που είναι ενα ευρύτερο συνοθύλευμα τυχοδιωκτών και απατεώνων) και οτι το μεγάλο και ιστορικό ΠΑΣΟΚ επιστρέφει πιο δυναμικά τον 21ο αιώνα για να δώσει την μάχη της 2ης θέσης ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο σύστημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για μια νεα ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Για το ξαναχτίσιμο της Πατρίδας μας.

Οπως το έκανε το ΠΑΣΟΚ το 1981 με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου. Και ο λαός μας το θυμάται πολύ καλά,γι αυτό και οι λυμεώνες βυσοδομούν και δεν μπορούν να…ξεχάσουν,ακόμη.

Να δηλώσει οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι ΕΔΩ και ΔΥΝΑΤΟ και θα δώσει την ΜΑΧΗ για να γκρεμίσει ό,τι αντιπροσωπεύει το σύστημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ(που μεταξύ άλλων ενσωμάτωσε τα κουρέλια της δεξιάς και τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ). Και για να μπορέσει να διαχειριστεί την επερχόμενη ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ με τον καλλύτερο τρόπο για τον κόσμο που δεν εκφράζεται απο την «δεξιά»(και στην Ελλάδα ήταν πάντα ενα τεράστιο ρεύμα). Ολοι όσοι δεν συνταχθούν με την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ θα πρέπει να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ.Τόσο απλά. Και να εξηγήσει η ίδια παντού,το ΓΙΑΤΙ να το καταλάβει και ο τελευταίος ψηφοφόρος στο χωράφι ή το καφενείο.

Με εναν πεντακάθαρο ΗΛΙΟ του ΠΑΣΟΚ στα χέρια, να κατέβει η Φώφη Γεννηματά στις εθνικές εκλογές,στις ευρωκλογές και τις Δημοτικές & Περιφερειακές. Και το λεγόμενο «Κιν.Αλ» ας μείνει στην άκρη για να επανεξεταστεί η ύπαρξη του αφού τελειώσουν ΟΛΕΣ οι εκλογές του 2019. ΕΑΝ,πως και με ποιούς και γιατί,τότε…

Με την ελπίδα βεβαια οτι η Φώφη ΓΝΩΡΙΖΕΙ καλά ποια επιχειρηματικά και πολιτικά συστήματα εντός και εκτός Ελλάδας ΕΦΤΙΑΞΑΝ,στήριξαν και στηρίζουν «με νύχια και δόντια» το τερατούργημα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και οτι θα πήρε το μαθημα της απο το…Κιναλ. Και οτι θα επιστρέψει στον αληθινό ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ του ΠΑΣΟΚ και οχι στα Pay roll του Σόρος κ.α. που την έχουν παρασύρει σε αντεθνικές και μειοδοτικές θέσεις.

Πάντως,εαν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ απο σήμερα με τον ΗΛΙΟ του ΠΑΣΟΚ ψηλά την προεκλογική της εκστρατεία σε ΟΛΗ την Ελλάδα για την 2η θέση κινητοποιώντας κάθε δύναμη που είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο σύστημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ας αφήσει στην άκρη την ΝΔ. Ας μην ασχοληθεί ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί της. Ο αντίπαλος της καθώς και του λαού είναι άλλος.

Προφανώς όποιοι απο το Κιναλ θα ήθελαν να στρατευτούν με το ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ,έχει καλώς. Οσοι δεν το επιθυμούν,μπορούν να πάνε όπου αλλού θέλουν…και τα σκυλιά δεμένα. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ και με σκληρό μονομέτωπο δυναμικό αγώνα εναντίον των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνολικά,μπορεί «να χτυπήσει» την 2η θέση,που άλλωστε είναι και το μόνο που ενδιαφέρει τον λαό μας. Το να βολέψει κάποιους στη βουλή για να τσεπώνουν τα δεκαχίλιαρα και να…αράξουν εις υγείαν των κορόϊδων,ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως δεν ενδιαφέρει,απο τον κοσμάκη που πεθαίνει…απο ασφυξία. Νομίζουμε είναι απλό και κατανοητό.

Ιδού η Ρόδος Φώφη,εαν θέλεις και μπορείς να γίνεις ΗΓΕΤΗΣ…Φτιάξε κλιμάκια «κομμάντος» του ΠΑΣΟΚ,ενεργοποίησε την ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ παντού, όπλισε τους με ιδέες,αρχές,αξίες,όραμα,πίστη και στόχο για να υψώσουν ΑΥΤΟΙ τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στην 2η θέση…στις επόμενες εκλογές.

iR

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here