«Ρέστα» για να πεισθεί η κοινή γνώμη οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση

0
232

Προβάδισμα 9,8 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν οι τάσεις της MRB για λογαριασμό του ομίλου Αλαφούζου. Η μέτρηση της MRB έγινε από την πανελλαδική έρευνα σε 2.000 πολίτες με δικαίωμα ψήφου, με τη μέθοδο των προσωπικών συνεντεύξεων.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,2% και η Νέα Δημοκρατία 31%. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 8,9%, η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΚΚΕ 5,8%, η Ενωση Κεντρώων με 2,9% ενώ οι Ανεξάρτητοι Ελληνες συγκεντρώνουν 1,8%. Το σύνολο της αδιευκρίνιστης ψήφου αγγίζει το 15,8%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 32,6% με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει το 22,8%. Η απάντηση «κανένας από τους δύο» αγγίζει το 40,1%.

Στην ερώτηση «πότε θέλετε να προκηρυχθούν εκλογές  το 48% απαντά να προκηρυχθούν πρόωρα, το 43,4% να προκηρυχθούν στο τέλος της τετραετίας (Σεπτέμβριος 2019), ενώ στο ερώτημα πότε πιστεύετε ότι θα προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές, το 36,6% απαντά ότι θα προκηρυχθούν πρόωρα, ενώ το 53,6% εκτιμά ότι θα προκηρυχθούν στο τέλος της τετραετίας (Σεπτέμβριος 2019).

Αναφορικά με τη συμφωνία της Ελλάδας και της περιοχής των Σκοπίων, το 68,3% την κρίνει «σίγουρα αρνητικά», το 12,8% «σίγουρα θετικά / μάλλον θετικά» ενώ το 12,9% «ούτε θετικά, ούτε αρνητικά».

Σχόλιο: Οποιος πληρώνει «παίρνει ό,τι θέλει». Είναι σαφέστατο οτι ο ξένος παράγοντας(Γερμανία και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ) καθώς και ορισμένοι απο την βαριά εγχώρια διαπλοκή θέλουν «με το ζόρι» ως αξιωματική αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ. Οταν είναι πεποίθηση σε κάθε έλληνα πολίτη οτι αυτή την ώρα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ με δυσκολία κυμαίνονται πανελαδικά στο 5%(βαριά-βαριά…). Τα υπόλοιπα προφανώς φαίνεται οτι είναι απο την «κοιλιά» των…δημοσκοπούντων. Ας το έχει υπόψη του ο Κυρ.Μητσοτάκης,αλλά και η Φώφη την οποία θέλει «να καταπιεί» ο Τσίπρας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here