Νέμεσις

0
194

Δυστυχώς η Ελλάδα διαθέτει πολιτικό προσωπικό κατώτατης υποστάθμης,δουλοπρεπές στους ξένους επιβήτορες,εντελώς δουλόφρονες και απίστευτοι εξουσιομανείς και εξουσιολάγνοι(οι εξαιρέσεις,επιβεβαιώνουν την άποψη αυτή). Πολιτικοί αγύρτες και απατεώνες ολκής,λωποδύτες της ψευτιάς που παρέδωσαν – μετά απο μυστικές συμφωνίες- χειροπόδαρα την χώρα στους εχθρούς-ναζί,μέσα απο μια σταλινικού τύπου δικτατορία,μπροστά στην οποία οι συνταγματάρχες της απριλιανής χούντας περισσότερο να μοιάζουν…μάλλον με κάποιο τσίρκο-τσικό.

Ο Ελληνικός λαός δυστυχώς καταπροδωμένος – για άλλη μια φορά – απο ανθρωπάρια κατώτατης υποστάθμης,είναι αναγκασμένος να δώσει,πάλι,μόνος,την μάχη της επιβίωσης,απέναντι στους αφρισμένους εξουσιολάγνους και τους κάθε λογής «εφιάλτες»(με το…αζημίωτο,πάντα).

Οποιος είδε τα δύο πρώτα μέρη της συνέντευξης του Κωνσταντίνου Μησοτάκη στον Α.Παπαχελά θα αντιλήφθηκε οτι ακόμη και αυτός, μοιάζει ως …ογκόλιθος της πολιτικής απέναντι στα σημερινά ανθρωπάρια που παριστάνουν τους …πολιτικούς. Θλιβεροί υπάλληλοι ελλήνων επιχειρηματιών και ξένων νταβατζήδων. Με αντάλαγμα την γεμάτη τσέπη τους και τις θέσεις…εξουσίας(τρομάρα τους).Γκόμενοι,σιχαμένα και σιχαμερά φρικιά,γκόμενες της πλάκας,συγγενείς και κολλητοί άρπαξαν – βούτηξαν ως κοινοί λωποδύτες -τις καρέκλες και τα ταμεία του κράτους και …τρώνε «με δέκα μασέλες» χασκογελώντας στην υγεία του ηλίθιου κοσμάκη. Που τους κοιτάζει παραζαλισμένος μέσα απο τις τηλεοπτικές ερπύστριες.

Είναι ενα έγκλημα διαρκείας καθώς μια τσογλανοπάρεα πρώηνπασόκων,καραμπινάτων καραδεξιών και κάποιων ανεπάγγελτων «κατσαπλιάδων των εξαρχείων» να λεηλατούν την χώρα και τον λαό της. Η νέμεσις όμως δεν αργεί.

Κώστας Σεϊταρίδης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here